Румънските медии веднага намериха "вътрешен агент" в България, който да им разкрие подробности за жребия на местния Стяуа в Шампионската лига. Букурещкият гранд се падна с родния първенец Лудогорец, а "вътрешна" информация за разградчани издаде футболистът на Ботев Пловдив Юнес Хамза. 

Тунизиецът до началото на тази година игра в местния шампионат, преди през пролетта да дойде на Колежа. Сега той е спряган за трансфер именно в Стяуа и докато говори за бъдещите си планове, беше потърсен да сподели и мнение за "орлите". 

"Лудогорец е много опасен съперник. Те имат много качествени играчи, които играят заедно вече повече от две години. Силните им страни са задържането на топката и играта в атака."

"Те обичат да играят напред, наистина се забавляват, но и защитата им е много силна. Единствената им слабост е, че понякога се увличат напред и оставят пространства в отбраната си", сподели Хамза пред "Диги Спорт". 

Той говори и за евентуалното си преминаване на "Генча", за което текат преговори с Ботев вече повече от една седмица. Букурещкият гранд се подсили вече с един играч от Пловдив - защитникът Сърджан Лукин. 

"Всичко зависи от разбирателството между двата клуба. Аз нищо не мога да кажа, защото си имам договор с Ботев. Но офертата от Стяуа не е единствената към мен. Има и други заинтересовани тимове, като ще избера най-добрата от тях", сподели още тунизийският нападател.