Спортният директор на Левски Георги Иванов обърна внимание на множеството пропуски, които направиха играчите на тима при победата с 2:1 като гост на Видима Раковски.

„Отдавна не съм виждал отбор да изпуска толкова положения, можехме да си решим мача през първото полувреме, но не ги направихме и през второто хвърлихме доста сили”, заяви Иванов.

„Може би след победата на АИК си помислихме, че днес ще бием лесно, но това не се получи. Пак казвам - отдавна не съм виждал отбор да изпуска толкова много положения.”

„През второто полувреме бързахме да вкараме гол, за да не се получи като в други мачове - бавене на време, носилки и т.н. и е добре, че успяхме да го направим, след като вече миришеше на гол.”

„Трансферът на Адвеле Слори е сигурен, остава да мине медицински прегледи, разбрали сме се за личните му условия. И не е вярно, това което беше казано, че той е изчаквал да влезем в Лига Европа. Ние изчаквахме да влезем в групите, за да финализираме трансфера. Утре трансферният пазар затваря, така че едва ли ще има повече нови играчи”, каза още Гонзо.