Старши треньорът на Левски Ясен Петров бе много недоволен след победата на „сините” с 2:1 над Видима Раковски. Според него, на левскарите им предстои още много работа и могат единствено да бъдат доволни от трите точки

„Можем единствено да бъдем доволни от това, че си тръгваме с три точки. Опитахме се да доминираме, създадохме много положения, но не бяхме концентрирани пред гола. Предстои ни много работа. Радвам се, че имаме две седмици, в които да обърнем внимание на детайлите и да свалим адреналина, който бе в повече след влизането ни в групите на Лига Европа”, заяви Петров.

„Ние трябва да опитваме да не се затваряме с една схема на игра, днес пробвахме да играем в тази схема. Днес ни пречеше липсата на концентрация пред гола, ако не беше така, щяхме да кажем, че е било много успешно. Не ми се иска да се затваряме в една схема на игра”.

„Разговорите ни са за това, как да ставаме по-добри. Мачът с АИК всички бяха на добро ниво, с изключение на грешката на Митрев. Заедно можем да поправим грешките”.

„Ние по принцип стояхме изключително добре, Видима не създаде голови положения и при една безобидна ситуация допуснахме много лек гол. Трябва да е ясно на всички, че трябва да защитаваме името си във всяка една тренировка и мач. Видя се, че концентрацията не беше на необходимото ниво”, допълни Петров.