Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви след победата с 3:0 над Славия, че гостите е можело да си тръгнат и с повече попадения от Герена.

„Играхме на добро ниво, бяхме агресивни и имахме положения, това беше най-малкото, с което Славия се отърва”, коментира Иванов.

„Направихме анализ на мача в Ловеч, когато футболистите не бяха толкова агресивни и толкова опасни, колкото бяхме днес. Моето желание е да играем по-такъв начин.”

„Никога не коментирам отделно играчите, днес целият отбор игра добре. Дали Христо Йовов и следващия мач ще играе там (като дефанзивен полузащитник), ще преценявам.”

„Когато играем през три дни, играем много по-добре, както беше през подготовката. Днес футболистите играха по начин, по който аз искам да играе отборът. Най-много, което ме боли от мача в Ловеч, е, че футболистите играха под техните възможности.”

„Всеки един футболист в Левски трябва да се доказва. Младите се целят в това, да идат в чужбина, където да изкарват повече пари. Старите футболисти трябва да играят така, за да доказват името си.”

„Левски има сили да играе срещу всеки и да победи всеки. Левски има най-добрите футболисти в България и има потенциал. Проблемът не е в противниците, а в това ние да играем по най-добрия начин.”

„Радващо ще бъде, ако футболистите ми играят така, че да ми е трудно да избирам кой да играе в следващия мач.”

„Мачът в Ловеч го изживях тежко, защото не отговорихме на агресията и мощта, с която ни посрещна Литекс, те не ни изненадаха по никакъв начин.”

„Играят най-добрите футболисти. Нямам никакви сантименти към никой и играе този, който е в най-добра форма.”

„Не мога да казвам на публиката кой да подкрепя и кой не. Всички, които сме тук, работим за това отборът да върви добре и да побеждава.”

„Искам да гледам футболисти, които да имат самочувствие да играят с топката и да не се притесняват. Те затова са футболисти на Левски и мисля, че са доволни от играта си днес.”

„За дербитата трябват не само футболни качества, а и воля, всеки един играч да даде малко повече от възможностите си, за да надделее над съперника. Трябва да се доказваш във всеки мач. Не можеш да лежиш на стари лаври, има само днес и утре.”

„Не знам колко време ще бъда тук, някои хора ще се радват, ако си тръгна, но докато съм тук, това ще искам като представяне.”

„Телкийски и Кръстовчев не бяха в групата, защото не са в необходимата форма”, каза още Георги Иванов-Гонзо.