Треньорът на Левски Тони Здравков смята, че победата над Славия с 3:0 е напълно заслужена, тъй като сините водеха играта през цялото време.

„Определено днес стояхме доста добре на терена, контролирахме мача през цялото време и играхме на добро темпо, с добра скорост”, заяви Здравков.

„Доволни сме от хората, които влезнаха в днешния мач. Имаше някои неща, които не стояха толкова добре, но взеха участие и хора, които не бяха играли от доста време, така че сме доволни.”

„Влади Гаджев 7 месеца и половина след тежката контузия, която получи през август, вече е напълно готов и използвахме тук, пред наша публика, която видяхте, че го посрещна доста добре, да го включим отново в игра.”

„Бензукан се справи добре със задачите си. Той е основен футболист на Левски, така че в неговото представяне няма нищо ново.

Минев имаше проблем с прасеца и при решен мач предпочетохме да го запазим.”

„Цачев направи повторен дебют, надяваме се да играе по-често и да радва публиката.”

„Йовов е човек, който може да играе на всяка една позиция и го показа и днес.”

„Два мача нямат нищо общо помежду си. Разликата в днешния мач беше разликата в агресията при играта с топка и скоростта в атака.”

„Стефан Станчев за мен се представи прекрасно през второто полувреме. През първата част имаше известни колебания, като това се дължи на факта, че играе за първи път като титуляр на Герена.”

„Отборът на Славия се опита да ни изненада тактически. В началото Жуниор беше вляво, Тодор Колев в средата, а Галин Иванов вляво, после преминаха към познатото Жуниор и Колев да играят в средата”, каза още Тони Здравков.