Помощник треньорът на Славия Асен Букарев, заяви след загубата от Левски с 0:3, че това е най-малкият резултат, с който „белите” са се отървали на стадион „Георги Аспарухов”.

„Днес бяхме много по-слабия отбор. Можехме да загубим и с повече. Радващо е, че не загубихме катастрофално. Няма смисъл коментираме една слаба и безхарактерна игра”, коментира след мача Букарев, който в днешния мач заместваше наказания старши треньор Велислав Вуцов.

„В никакъв случай не искам да нападам футболистите ни, но или имаш качества или нямаш. Или имаш характер или няма. Трябва първо да се научим да печелим мачовете си срещу Пирин и Монтана. Много ми е рано все още да поемам поста на старши треньор. Нормално е да ни беше трудно без Вили Вуцов на резервната скамейка”, каза още Букарев.

"Разбрахме днес, че сме далече от нивото на първите четири отбора в България. Изводите са изцяло за нас. Пожелавам на Левски да върви нагоре оттук нататък. Явно не можахме да си свършим работа през седмицата, да вдъхнем увереност на нашите футболисти. Те бяха изплашени почти до края. Футболистите ни не си повярваха, че могат да победят Левски, въпреки че се намират в това трудно положение. Надявам се да не сме изгубили шанса за евротурнирите. Не се отказваме да гоним предно позиция, но като класа отборът ни е далече от лидерите в България", завърши Асен Букарев.