Спортният директор Георги Иванов направи обобщение на видяното по време на лагера и на последната проверка срещу Аустрия Виена. Той сподели и какво е видял помощник треньорът Ивайло Петров на мача в Ирландия. Ивайло се завърна по обяд в лагера в Линдабрун и се срещна с Ясен Петров и след това разговаря и с Георги Иванов.

„Получи се добър мач с Аустрия” - започна Иванов - „Не може да не сме доволни от старанието и раздаването на футболистите. Важна е играта, която показаха. Нормално е, когато загубиш да отчиташ и грешките и си направим съответните изводи. Когато започнат официалните мачове тогава ще бъдат важни и резултатите. Положителни неща имаше във всички контроли, които играхме. Имаше и отрицателни, но по- важното е, че Левски като отбор стои добре. Новопривлечените се адаптираха към отбора.”

Всекидневни разговори има Георги Иванов с Тодор Батков и затова след мача са си говорили за мача, за състоянието на отбора, за новите футболисти. Собственикът е информиран за всяко едно нещо, което става в Левски.

„Ако намерим точния човек, да ще вземем нов дефанзивен халф” - заяви Георги Иванов - „Но не на всяка цена. Искаме футболист, който наистина има класа, а не просто да привлечем някой. Гаджев и Йовов се справят добре на тази позиция. Да, наистина Левски има нужда от футболист на тази позиция, но трябва да е класен и да отговаря на нивото на Левски.”

Според Иванов, щом Мюлдер е взет в Левски, то значи всички от щаба са убедени в неговите качества. Спортният директор се надява въпреки по-късата подготовка, отборът е свършил много работа. Колко е свършената работа , според Гонзо, ще се види когато започнат официалните срещи.

„Това, което видяхме в контролните срещи ни дава предпоставка да мислим, че Левски ще играе добър, красив и резултатен футбол” - убеден е Георги Иванов - „Нямам опасения, че връщайки се в София футболистите ще пропилеят натрупаното по време на подготовката.”

Ивайло Петров е заявил, че Дъндолк е организиран отбор, който играе в типичния британски стил. Играят бързо и агресивно. Здрави момчета са. Ивайло ще направи пред спортно-техническия щаб задълбочен анализ от видяното в Ирландия.

„Това, което трябва да направим е да го елиминираме на всяка цена”, заяви Гонзо по отношение на първия съперник от втория кръг на Лига Европа.

Левски посреща ирландския Дъндолк на 15 юли, четвъртък, от 20:45 часа на стадион „Георги Аспарухов”.