Полузащитникът на Черно море Георги Илиев се показа като изключителен спортсмен и си призна, че при изравнителното попадение за своя тим е успял да заблуди съдията Станислав Тодоров.

Реферът отсъди нарушение срещу опитния халф на около 2 метра пред границата на наказателното поле, а Симеон Райков се разписа от прекия свободен удар за 1:1. В крайна сметка „моряците“ успяха да спечелят мача с 2:1, като „армейците“ отправиха сериозни претенции към съдийството.

„Радвам се, че успявам да помогна с нещо на отбора. Тежко е още в началото. Още не съм натрупал стабилност, но с течение на времето и това ще стане. Важно е отборът да върви“, каза Илиев след двубоя.

„Единственото, което мога да коментирам е фаулът при изравнителния гол. Честно да ви кажа, нямаше фаул. Няма какво да се заблуждаваме. В същото време обаче имаше доста положения, към които и ние имаме претенции. Второто полувреме играхме без фаул – нарушение в наша полза нямаше право да се отсъди. Не мисля, че точно този фаул е наклонил везните – както там нямаше нарушение, така нямаше нарушения в полза на ЦСКА в още десет други ситуации. Аз излъгах съдията един път, отборът на ЦСКА го излъга десет пъти.“

„Другите спорни положения не си ги спомням. Трябва да се гледа. Имаше грешки и в двете посоки. Съдията преди 3-4 дена получи похвали, в Европа свири, нека му отдадем дължимото. Просто е сбъркал. Поръчка? Ако в България само на поръчки го караме, така ще е...“