Старши треньорът на Черно море Георги Иванов – Гонзо похвали своите футболисти след победата с 2:1 над ЦСКА. Наставникът остана доволен от себераздаването на играчите си в мача, който бе белязан от няколко спорни ситуации и съдийски отсъждания.

„Получи се мач с много сблъсъци. За нас, а и за ЦСКА мачът беше много важен. Радвам се, че имам такива мъжки момчета, независимо от проблемите, които имахме, всички си оставиха сърцата на терена“, сподели Георги Иванов.

"Борихме се за всяка педя терен. Радвам се, че въпреки проблемите, които имаме, успяхме да победим. Не е важно кой играе и кой не играе. Показахме, че сме отбор. До този моменти играхме доста мачове без основни играчи. Мога само да сваля шапка на тези, които днес бяха на терена."

"Не искам да коментирам претенциите на ЦСКА, нито съдията."

"Всяка победа ми е сладка, без значение кой е съперникът. Аз искам всеки мач отборът да побеждава и да играе по начина, по който го стори днес. Не деля съперниците на силни и слаби, за всеки мач се дават три точки. Нормално е като победиш ЦСКА, еуфорията да е малко по-голяма. Мачовете обаче са толкова нагъсто, че нямаш време да се радваш."

"Бяхме подготвени и знаехме какво ни очаква. ЦСКА вкараха гол без ситуация и нямаха положения през целия мач, доколкото си спомням."

"Моите цели винаги са били големи. Не съм дошъл тук да живуркам. Класирането ни е нормално, направихме добър отбор. Основната заслуга е на играчите – че играят по този начини и бързо схващат нещата. Когато отборът е окомплектован и всички са здрави, ще бъдем доста по-интересни."

„За битката, за седмицата има още мачове. Беше битка за всяка педя терен. Има неща, за които и ние сме недоволни, и ЦСКА, но в крайна сметка съдията решава“, завърши треньорът на Черно море.