Членът на Управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че не е споделял някои от методите на вече бившия старши треньор на „червените” Пламен Марков.

„За да се стигне до това решение значи са взети много мнения, при това всички присъстващи. Мисля, че някои от методите на Пламен Марков не бяха добри, но решението е взето и мисля, че бъдещето ще бъде добро за ЦСКА”, заяви още Костадинов.

„Контрактът на Стойчо Младенов е за 1,5 години плюс още една опция от страна на клуба, при известни условия. Ако спечели купа или шампионска титла договорът му ще бъде продължен. Няма нищо общо назначаването на Стойчо Младенов с изказванията на един или друг футболист на ЦСКА Играчите трябва да знаят, че трябва да си защитават имената на терена, а не извън него”, допълни още един от шефовете в Борисовата градина.

Емил Костадинов не пожела да назове имената на футболистите, които ще получат глоби: „С Ододжи имахме някакво спречкване след мача, защото всички футболисти трябва да знаят, че трябва да защитават цветовете на ЦСКА, но някакви конкретни проблеми не е имало.”

„Мисля, че няма индикации футболисти да са бойкотирали Пламен Марков в първите два кръга от шампионата, но за това трябва да попитате тях. Ако има такива, които си мислят,че ще продължават да играят така няма да стане. Някой ако си мисли, че в ЦСКА ще бъде шуробаджанащина, ако някой не си говори с друг това мене не ме засяга, важното е да си вършат работата на терена”, заяви още Костадинов.