Ръководството на ЦСКА освободи Пламен Марков от поста старши треньор на отбора. Решението бе взето на извънредното заседание на управата на стадион „Българска армия”. Новият наставник на тима е клубната легенда Стойчо Младенов.

Договорът на Младенов е за година и половина, с опция за още една. Той ще бъде представен официално утре сутрин на базата на ЦСКА в Панчарево.

От ръководството на „червените” съобщиха още, че ще бъдат глобени отделни футболисти на отбора, които са играли в първите два мача от пролетния полусезон.

Бе обърнато специално внимание и на феновете на ЦСКА, заради прекалено грубото им отношение спрямо отбора след равенството с Локомотив Пловдив в събота.

-----------------------------------------------------------------

49-годишният Стойчо Младенов е пет пъти шампион с ЦСКА – четири като футболист и веднъж като треньор – през 2003 година. В активната си състезателна кариера има 158 мача и 80 гола за ЦСКА в "А" група. В евротурнирите има 23 мачa с 4 гола за „червените”.

Младенов бе и национален селекционер на България, като води „трикольорите” по време на квалификациите за Световното първенство по футбол в Япония и Южна Корея през 2002 година.