Новият старши треньор на ЦСКА коментира всички наболели теми около клуба в първото си интервю отново начело на „армейците”. До утре Младенов ще трябва да избере екипа, с който ще работи. Той заяви, че се надява да тръгне с успех над Литекс, за да бъде така и до края на шампионата.

„Получих едно обаждане от г-н Томов, разговаряхме накратко, принципно уточнихме нещата, но има още детайли за доуточняване. Не знам дали ще повярвате, но аз бях човекът, който най-малко желаеше смяната на Пламен Марков. Преди всичко сме бивши колеги като футболисти, и сега като треньори, затова има взаимно уважение и респект между нас. Но това е нашата съдба, ние винаги сме зависими от резултатите,” сподели Младенов.

„Разликата от шест точки си е разлика, но няма невъзможни неща. Ще се постараем да се мобилизираме на 100%, за да догоним съперника. Трябва всички да работим в една посока – за авторитета и името на ЦСКА.”

„Вярвам на всички футболисти, няма някой, който да го подценявам или надценявам.

Аз искам и държа в ЦСКА да се работи професионално, какво във всички силни европейски клубове, защото ЦСКА е един от тях.”