Ръководството на ЦСКА показа официален документ, с който обори твърденията на двама от акционерите Петър Манджуков и Юлиан Инджов, че не им е бил предоставен достъп да направят одит на клуба.

Двамата изтъкнаха това като аргумент тази сутрин, за да се откажат от управлението на "червените". Шефовете на "Армията" обаче излязоха с документа и обвиниха двамата акционери в лъжа. 

Те го публикуваха на официалния си сайт, а ето и какво написаха в декларацията си:

"Във връзка с изявленията на лицата П. Манджуков и Ю. Инджов за това, че ние не предоставяме информация, публикуваме такава от счетоводната фирма обслужваща ПФК ЦСКА АД за всички документи, които са били поискани от тези господа и които са им предоставени в периода 29.01.2015 -23.03 2015 година. От информацията ясно се вижда, че горепосочените господа лъжат."

"Очевидна е целта на господата не само да заблудят обществеността, но и да се опитат да навредят на получаването на лиценз на ЦСКА и да се възползват от всичко това. Във връзка с това възнамеряваме в следващите дни да публикуваме и договорите за  залози, които ясно показват опита да се придобие клуба на безценица и да се препродаде на трети лица."

"Искаме да уверим всички привърженици, че няма да допуснем това да се случи. Заинтересовани представители на медиите може да получат кореспонденция от разменената и потвърдена информация, която доказва лъжите на господата", пишат в сайта на ЦСКА. 

Документът на ЦСКА

източник: cska.bg

Документът на ЦСКА

източник: cska.bg