Доста неприятно изживяване са имали футболистите на ЦСКА преди нулевото равенство, което вчера регистрираха с Берое, пише вестник „Труд“. Става дума за хотела, където отборът беше отседнал, докато се готвеше за мача.

Заради неплатени фактури – не само сегашни, но и със задна дата – отборът не е бил допуснат в стаите си след петъчното занимание, което беше ръководено от помощник-треньора Анатоли Нанков.

Управителят на хотел „Витоша“ наредил при прибирането тимът да чака в конферентната зала, докато се изяснят финансовите взаимоотношения. А на Панчарево съблекални няма и съответно играчите трябвало да изчакат във въпросното помещение. След совалки по оста Студентски град - Борисовата градина бе направен компромис. Камериерки чакали на етажите, за да отключват със своите карти стаите на футболистите.

Около 19,30 ч изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров дошъл и платил сметката на отбора. Не за първи път „червените“ имат проблеми от подобно естество преди мачове.

От пресконференцията в четвъртък и от преговорите между Стойчо Младенов и Томов ден по-рано остана още едно неизпълнено обещание - футболистите да получат поне забавената заплата преди двубоя с Берое за повдигане на и без това падналия дух. Въпреки това по банковите карти на играчите няма постъпления, а в сряда броят на неизплатените месечни възнаграждения стигна две. Премиите за победи са над десет.