Досегашният главен акционер в ЦСКА Александър Томов потвърди, че новият силен човек в ЦСКА ще се казва Юлиян Инджов. Томов обяви, че акционерите са постигнали договорка и всичко вече е подписано, но без да разкрива повече подробности.

„Все още не можем да кажем как ще бъдат разпределени акциите. Вървим към нов мажоритарен собственик, но все още не можем да кажем как ще бъдат разделени акциите. Който дава парите, той ще дърпа конците. Това е според закона“, сподели Томов след мача с Берое на „Българска армия“.

„Аз ще продължа да помагам, но не както сега. Не искам да съобщавам аз какъв пост ще заемам. Има символична цена на пакета акции. Главната цел е да бъде стабилизиран клуба и окончателно да приключи със старите дългове. Съжалявам, че днес футболистите не дадоха най-доброто от себе си и това, което се очакваше. Акционери се появиха, но е жалко, че те идват паралелно с тази треньорска криза в отбора. Новият старши треньор ще решава селекцията дали ще се разделя с някои или не. На ниво акционери всичко е изяснено и подписано от мен и г-н Инджов.“

„В думите на Инджов няма нищо притеснително. Инджов каза само едно – искаме победи, искаме успехи. Не знам защо моят приятел Стойчо намери нещо лошо и трагично. Бяха забравени тези три загуби в името на бъдещето, но вчера без да казва на никой, факт който мен много ме натъжава, си изключи телефона. Очевидно има разминаване, защото на срещата с мен се уточнихме, че той остава. От днес искам да ви помоля за повече срещи с г-н Инджов и по-малко с мен. Аз оставам на разположение на медиите, но вече ще говоря по-малко“,каза още Александър Томов.