Помощник треньорът на Славия Асен Букарев, който ръководи „белите” в мача с ЦСКА след изгонването на Вили Вуцов, призна успеха на „армейците” като абсолютно заслужен. Бившият играч на Левски разкритикува съдийството на Александър Костадинов, като заяви, че българските рефери помагат на грандовете. Все пак Буки призна, че за загубата не е виновен Костадинов, а единствено отборът на Славия.

„Това трябваше да е дерби, но абсолютно заслужена победа на ЦСКА. Може би вина имат и съдиите за изнервения мач, искахме да вземем поне точка, но не се получи. Разочарован съм от нашето представяне”, заяви Буки.

„Велислав Вуцов няма, какво да го обсъждаме. Съдиите в България трябва да спрат да се подиграват с всички. Това, че ние не можахме да отбележим гол е изключително и само наш проблем. Във всеки мач има грешки, които са неадекватни. Когато съдиите са толкова слаби, не могат да се вземат някакви мерки. Трябва да се сложат независими хора, които да ръководят съдийството. Във всеки един удобен момент българските съдии се опитват да помагат на големите отбори”.

„Загубата не се дължи на съдията. Аз не подкрепям поведението на Велислав Вуцов. Стоян Георгиев най-вероятно има скъсани връзки. Футболът е емоционална игра, но някои неща са недопустими. Не знам, какво ще бъде взето като мерки срещу съдията, може би ще бъде подадена жалба. Това лично мен не ме интересува, интересува ме играта на отбора, която е безлична. Отдавам го на липса на качества и неспазване на тактическите указания”, допълни Букарев.