Гьоре Йовановски ще продължи да води ЦСКА. Това реши ръководството на „червените”, което се събра на спешна среща днес, след равенството 0:0 срещу Калиакра Каварна снощи. Срещата приключи преди минути, и на нея бе решено да няма нова треньорска смяна.

„Поставихме определени условия на треньора, няма да освобождаваме Гьоре Йовановски, засега, поне до Нова година,” заяви един от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов, напускайки офиса. „Първо искаме отборът да играе добре, после ще очакваме нещо от двубоя с Рапид.”

„Според мен в ЦСКА липсва мотивация, това е основната причина отборът да играе така. Ние като ръководство и собственици на клуба, каквото трябва, сме го направили. Забавяне на парите няма, всичко е платено,” продължи Борисов.„Не виждам грешки в работата на Емил Костадинов.”

„Това, което възложих основно, е отборът да бъде достатъчно мотивиран да играе, а не да не играе,” каза още той.

Относно селекцията, Борисов заяви:„Може би първо от мен трябва да се тръгне с поемането на отговорност, и след това надолу всички останали. Селекцията в ЦСКА е правена от спортно-техническия щаб, без Йовановски, но това не го освобождава от отговорност. Не смятам, че в момента имаме слаби футболисти. Имахме по-големи очаквания за Шеридън.”

--

Бъдете с ЦСКА в Европа! Туристическа агенция "Галера" ще направи това реалност за Вас! За повече подробности, посетете http://www.galera.bg