„Има много причини за този резултат, нищо не показахме, много слаб мач изиграхме. Най-големият проблем, е че не успяхме да вкараме гол. Но такива мачове правят и по-големи отбори. Трябва бързо да забравим и да се концентрираме върху четвъртък. Има още много време”, коментира след равенството 0:0 с Калиакра старши треньорът на ЦСКА Гьоре Йовановски.

„Червените” изиграха един от най-безобразните си мачове от началото на сезона и логично не успяха да отбележат на опашкаря от Каварна. Въпреки това македонският наставник на ЦСКА отказа да подаде оставка.

„Липсваха и положения, и игра. Въобще от нищо не съм доволен. Треньорът когато се наложи да промени седем футболисти, е тежко. Ние можем да си извлечем много поуки от този мач.”

„Нямаше никакво подценяване. Най-големият проблем е, че не можем да вкараме гол.

Имахме няколко положения през първото полувреме. През второто полувреме спадаше концентрацията. Не мисля, че с моята оставка кризата за ЦСКА ще свърши.

Можем да вземем много поуки от този мач. Нито резултатът е добър, нито играта бе добра. Сигурно заслужаваме тези критики. Нито един отбор в България не е готов да играе при цикъл – сряда неделя. Не говоря за ЦСКА, а за всички отбори в България. В ЦСКА трябва да има 22-ма титуляри, а не 11. Ще направим добър анализ на ситуацията, има още 20 кръга”, каза още Йовановски.