„Гьоре Йовановски вече не е треньор на ЦСКА София, след като клубът го уволни след последния мач на тима в неделя”, пише сайтът macedonianfootball.com (на снимката).

„Йовановски и неговият тим не успяха да победят Калиакра у дома и клубната управа не мислиха твърде много за бъдещето на Йовановски. Нулевото равенство срещу един от най-слабите български клубове, който за първи път в историята си играе в елита, напомни, че нещо не е наред в ЦСКА и е необходима промяна”, продължава македонският сайт.

„Бившият национален треньор на Македония пое българския гранд в средата на август, когато след само три изиграни кръга клубът уволни треньора си за лоши резултати и същото се случи и с Йовановски. Той записа 3 победи, 3 равенства и 1 загуба, оставяйки ЦСКА на 9-о място с 12 точки по-малко от лидера в таблицата и най-голям съперник Левски. В Лига Европа Йовановски записа едно равенство срещу Дъ Ню Сейнтс (ТНС) в квалификациите и две загуби срещу Порто и Бешикташ в груповата фаза.”

„Но след като двамата треньори не успяха да постигнат добри резултати с този тим, въпросът сега е „Има ли ЦСКА играчи, които са достатъчно добри”, пише още macedonianfootball.com, който се хоства в Германия.

Прави впечатление странният час, в който е публикувана новината - 18:40 часа в неделя, при положение, че мачът на ЦСКА с Калиакра Каварна приключи малко преди 23 часа.