Десният бек на ЦСКА Иван Бандаловски не спести критиките си към главния рефер на двубоя срещу Лудогорец – Христо Ристосков. „Червените“ се наложиха с 2:1 в първи 1/16-финал за Купата на България, но имаха сериозни претенции към арбитъра на мача в Разград.

„Не мисля, че Лудогорец ни е надиграл в предишния мач, нито в днешния. Можехме да вкараме повече голове, ако не беше г-н Ристосков. След като не свири дузпата в полза на нас и жълтия картон, който ми даде, честно ви казвам, на мен спря да ми се играе“, коментира Бандаловски.

„Ние не сме си тръгвали от борабата за титлата. Играем всеки мач за победа. И без това се борим срещу всички. Трябва да намерим сили и побеждаваме. Не ми се играе футбол след такива мача.“

"Трябва да си някакъв ненормалник, за да не виждаш какво се случва. Да ни разпускат и това е. Те не се подиграват само с отбора, а с половин България. Това е смешно. Показахме в трети мач, че сме по добър отбор от Лудогорец, върепки съдията и въпреки всичко“, каза още защитникът на ЦСКА.