Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе изключително щастлив след успеха с 2:1 над Лудогорец в първия мач от 1/16-финалите в турнира за Купата на България. Наставникът за пореден път заяви, че няма да се предаде, въпреки недоброжелателите, които се опитват да създават напрежение в тима.

Стойчо Младенов изрази възмущението си от съдийството на главния рефер Христо Ристосков, който според треньора не е свирил чиста дузпа за „червените“. Запитан за рефера на двубоя, наставникът заяви с ирония: „Почва да ми доставя удоволствие да гледам нашите съдии на такова добро ниво във всеки кръг. Направо се просълзявам.“

„Всички победи са сладки, но играейки по този начин, въпреки съдийството, по-хубаво нещо няма. Победата е завършекът на труда ни. Когато през седмицата да дадат всичко от себе си, резултатите идват. След като всички се трудят, нормално е, когато дойде края на седмицата, този положен труд да се отблагодари. Само тези, които се опитват да спънат нашето развитие, тези, които през седмицата правят всичко възможно да създадат напрежение в отбора... но аз съм над тези неща, аз съм преминал много бури. Има хора, които не искат да съм в ЦСКА“, сподели наставникът след двубоя.

„Искам всичко, искам купа, титла, всичко. Аз съм максималист. Коректността и честната игра липсваха миналата година. Ако съдията беше оставил сега отборите да играят... имаше чиста дузпа, която не свири, но аз съм наясно защо не я свири. Лека-полека започваме да се съживяваме, въпреки искат да ни подтиснат, да потънем“, добави Стойчо Младенов.

„Мисля, че двата отбора играха футбол и по-добрият победи, за разлика от изминалите два мача. Поздравявам момчетата. След като получихме гола, ние успяхме да надиграем Лудогорец. Подобрихме много неща – от компонентите на играта. Отборът израства. Ако така продължаваме да се развиваме, всичко е възможно“, завърши треньорът на ЦСКА.