Собственикът на Челси Роман Абрамович ще развърти брадвата това лято, въпреки героизма на неговия отбор срещу Наполи в Шампионската лига. Според източници, близки до руския олигарх, босът не е простил на звездите си. Абрамович възнамерява въпреки всичко да направи радикални промени в тима си, в опит да заздрави състава.

Футболисти като Дидие Дрогба, Ашли Коул и Джон Тери най-вероятно още през лятото ще разберат, че руснакът не страда от сантименти. Причината е, че Абрамович не е забравил начинът, по който звездите му уволниха португалския специалист Андре Вилаш-Боаш.

Руснакът не може да прости, че същите тези футболисти, които направиха чудо срещу Наполи, преди това „затриха“ своя мениджър и доведоха клуба до сегашното му положение.

„Въпреки еуфорията, която последва след историческа победа на Челси над Наполи, е малко вероятно да има голямо въздействие върху собственика или да доведе до радикална промяна в неговото мислене. За да бъда честен, на него не му пука какво мислят хората. Той ще реши нещата по свой начин“, заяви източникът пред „Сън“.