Двамата футболисти на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов са били леко ранени след инцидент за места за паркиране. Гонг научи, че в действителност инцидентът е станал на път между „Син Сити” и клуб „Сиело”.

Около 3.00 часа двамата футболисти са излезли от „Син Сити” и с автомобилите са тръгнали към клуб „Сиело” (разстоянието между двете заведения е около стотина метра). При опита си да паркират автомобилите си, човек представящ се за отговорник по паркирането на „Сиело” е заявил на двамата играчи, че не могат да спират където си поискат.

Избухнал е скандал и двамата Ивановци са влезли в ръкопашна схватка с въпросния човек. В следствие на това, единият от футболистите е леко прободен в прасеца, а другия в лакътя. В 3.20 часа двамата играчи са потърсили медицинска помощ в „Пирогов” и след кратък преглед са освободени.

В последствие обаче е станало ясно, че нападателят на Иванов и Караджов няма нищо общо с клуб „Сиело” и просто се е заял с двамата футболисти на ЦСКА. На този етап няма официална позиция на нощното заведение за свързаността с човека, ранил футболистите.

Гореизложената версия е на двамата играчи, изложена пред следствените органи.