Футболистите на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов са претърпели ужасяващ инцидент тази нощ в София. Двамата „армейци” са били ранени с нож при скандал в близост до клуб "Син сити" в столицата, в посока - дискотека "Сиело". За щастие се оказа, че нараняванията им са леки.

Драмата се разиграла около 3 часа през нощта, съобщават от МВР. От полицията уточниха, че става дума за пиянски скандал.

Двамата футболисти са били ранени в крака и ръката съвсем леко. По-късно са потърсили помощ в болница „Пирогов”. Прегледани са и са освободени. Полицията разследва инцидента.

Проблемите за Иван Иванов и Иван Караджов продължават да се нижат един след друг. Преди няколко седмици двамата бяха сред играчите, които Любослав Пенев извади от основния състав, заради нарушаване на дисциплината. На следващия ден, след избухването на скандала, те бяха нападнати в столично заведение посред бял ден, заедно с друга част от съотборниците им.

Няколко седмици по-късно Караджов и Иванов отново си навлякоха гнева на феновете и треньорския щаб, тъй като дадоха скандално интервю, в което си позволиха да нападнат колегите си от ЦСКА. Във въпросното интервю защитникът дори разкри, че е получавал откровени телефонни заплахи.

Събитията от последните месеци с двамата играчи валят главоломно, като в повечето случаи те са в ущърб на самите футболисти, а привържениците на клуба не скриват неодобрението си от действията на двамата. Самият Иван Иванов даде да се разбере, че не желае да играе повече за „червените”, докато от ръководството на ЦСКА обявиха, че ще предложат нов договор на вратаря.