100 лева за паркиране са причината пред столично нощно заведение да възникне скандалът, вследствие на който двамата футболисти на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов са пострадали.

Сумата е била поискана от неизвестно лице пред клуб „Сиело”. Още при паркирането на футболистите неизвестният субект е поискал от Иванов 100 лева, за да остави автомобила си на мястото, където си е избрал, научи Гонг.

Защитникът е слязъл, за да уточни причините за високата цена и е получил изненадващ удар от нападателя. Това е накарало и Караджов да се включи в защита на съотборника си. След това се е получила ръкопашна схватка, завършила с прободни рани по двамата играчи. Малко след това нападателят избягал в неизвестна посока.

Все още от клуб „Сиело” не са обявили официално, дали става дума за техен служител и дали въобще има човек, който отговаря за паркирането пред заведението, но е по-голяма вероятността нагли измамници да искат пари от собствениците на возила, спиращи пред нощните клубове, за да „не се случи нещо” с автомобилите им. Подобна схема съществува в центъра на София, като мургави момчета искат дребни суми, „за да пазят” паркираните коли.