От лагера на украинския боксьор Владимир Кличко отвърнаха на нападките от страна на лагера на Кубрат Пулев. Кобрата се усъмни тази седмица, че опонентът му е контузен. 

Заради разкъсване на мускулни влакна в бицепса беше отложен насроченият за 6 септември сблъсък между двамата. Според българина обаче нещата понамирисват и няма такова нещо. говорителят на агенцията на Кличко го обвини, че има "голяма уста". 

"Причината за промяната на датата на мача е скъсани мускулни влакна на  бицепса. Тази травма Кличко получи по време на спаринг в австрийския  Гоинг", заяви за австрийската агенция АПА говорителят на "Кличко  мениджмънт груп" Лоренц Айххорн.

"Травмата е диагностицирана от главния лекар на клиниката в Санкт Йоан - доктор Роберт Зиопраес. Заради това Владимимир Кличко трябва да почива около четири  седмици."

"Като професионален боксьор Кубрат Пулев трябва да знае, че контузиите водят до прекъсване на тренировъчния процес. Неговите обвинения са неуместни, а устата му е прекалено голяма", доста високомерно се изказа Айххорн.

Мачът между Пулев и Кличко трябваше да се състои на 6 септември по предварителна програма, но заради контузията на украинеца той беше отложен за 15 ноември. Двубоят ще се състои в Хамбург.