Две новини, които определено ще зарадват феновете на Манчестър Юнайтед, се очакват в близките часове. Дори те са три. Първата ще бъде уволнението на недолюбвания от привържениците мениджър Луис ван Гаал. 

Във вторник през деня се очаква да бъде обявена и сделката с наследника му Жозе Моуриньо. Португалецът е очакван, за да сложи подписа си под договор за три години. В момента той е в Лондон и репортерите дебнат всяка една негова крачка. 

Засега Специалния успешно ги финтира, а според информациите от Острова, той ще изчака суетнята пред дома му да се успокои и ще отпътува за Манчестър. Малко по-късно там е чакан и Златан Ибрахимович. 

Според вестници из Европа, близки до агента на шведа Мино Райола, сделката вече е договорена и ще бъде обявена след по-малко от 48 часа. Така след Моуриньо, часове по-късно ще последва и позирането с фланелката и на Ибра. 

Договорът на ветерана ще е за 1+1 години и той ще има опция да влезе в щаба на Специалния, ако реши, че иска да го направи. Той вече беше сниман в самолет, но отиваше към лагера на Швеция за Евро 2016. На самолета за Англия ще се качи в сряда сутринта.