Голямата звезда на световния футбол Златан Ибрахимович явно вече е избрал следващия отбор в кариерата си. Според вестник "Афтонбладет" от родната му Швеция, това ще бъде Манчестър Юнайтед. 

Изданието се позовава на свои източници, които са изключително близки на нападателя. И те разкриват интересна подробност, а именно, че Ибра ще отиде на "Олд Трафорд" в качеството си и на... помощник-треньор. 

Това не означава, че той ще спре с футбола след Евро 2016. Но просто нападателят, който на 3 октомври навършва 35 години, иска да направи първите крачки към треньорското поприще, към което явно се е ориентирал. 

Въпросните източници твърдят, че поканата към него е дошла лично от Жозе Моуриньо, който над 99% е сигурният нов мениджър на "червените дяволи". Предстоят и последни разговори, но се очаква окончателен отговор от Ибра до Европейското. 

Иначе днес се появи информация и от Катар, според която местният Ал Сад е предложил договор на нападателя за две години. Там играе бившият играч на Барселона Шави Ернандес, но е по-вероятно двамата да не станат отново съотборници.