Да накараш мениджъра на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо да замълчи е почти невъзможно. Понякога обаче невъзможното е възможно. Книгата на Роб Бейсли за португалския треньор разказва за ситуация, в която Специалния е останал без думи. Виновникът за това е небезизвестната Дженифър Анистън.

Гуардиола защити Моуриньо

Авторът на книгата споделя как преди години португалецът е заминал за САЩ. Там Единствения се настанил в хотел в Бевърли Хилс, където срещнал и популярната актриса Дженифър Анистън. Писателят разкрива как футболният специалист стоял във фоайето, когато Анистън минала покрай него. Всички погледи били насочени към холивудската хубавица, а Специалния буквално не можел да промълви. Единствените думи, отронили се от устата му били: „По дяволите“.

Моуриньо смени стратегията

След като се отърсил от първоначалното очарование, Моуриньо казал още: „Дженифър Анистън е номер 1, Анджелина е кръгла нула“. Тези думи на настоящия мениджър на „червените дяволи“ били по адрес на Брад Пит, който след дългогодишна връзка с Анистън я напусна и „сви гнездо“ с Джоли.