Тази вечер от 18 часа отборът на ЦСКА излиза срещу Сливнишки герой в мач от 13-ия кръг на Югозападната В група, който спокойно може да бъде определен като дербито в шампионата.

Това може лесно да бъде потвърдено и от класирането, където тимът от Сливница е втори с 31 точки, колкото има и третият Витоша Бистрица. ЦСКА е лидер с пълен актив от 36 точки, формиран от 12 победи, а в търсене на успех №13 "армейците" ще срещнат най-сериозното си изпитание от началото на сезона във В група. До момента ЦСКА няма никакви проблеми срещу съперниците си в това ниво на футбола, но "героите" ще опитат да се противопоставят на именития си съперник и да сътворят голямата изненада.

В състава от Сливница има няколко интересни имена като сред тях са голмайсторът на тима Мариян Хаджиев, който има 11 попадения от началото на сезона, както и юношата на ЦСКА Димитър Маймунков.

Сливнишки герой е домакин на двубоя, но въпреки това мачът ще се играе на "Българска армия". В Gong.bg ще следим минута по минута случващото се в Борисовата градина след 18 часа.