Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску бе доволен след успеха с 1:0 над Славия. Той сподели и че следващите 5 мача са важни за определяне целите на отбора.

„Най-важното е, че след двата неуспешни двубоя успяхме да се прегрупираме. Сега се придвижваме нагоре. Важни три точки. Исках тези три точки да дойдат с по-добър футбол със създадени шансове и позитивен футбол”, заяви Йорданеску.

„Имахме нашите моменти, имахме и шансове, през първото полувреме имахме 2-3 шанса, създадохме възможности, но трябва да бъдем по-ефективни. Трябва да бъдем и по-директни, повече динамика трябва. Това идва с времето.”

„Тези думи ги казвам и в съблекалнята. Трябва повече от футболистите да оставят своя отпечатък в срещата.”

„Усещахме напрежение през първото полувреме, това доведе до напрежението. Исках да успокоя футболистите през второто полувреме. Загубихме след няколко минути Руи Педро и трябваше да променим постройката.”

„Трябваше да имаме повече присъствие в наказателното поле. Трябваше да отбележим втори гол, за да си направим мача по-лесен.”

„Не става въпрос за концентрация тук, те я показват по време на тренировките. Още веднъж - трябва ни повече увереност, ние трябва да печелим всеки мач, това носи напрежение. Хората отстрани, феновете, трябва да знаят, че ние се опитваме. Имаме още 5 мача, трябва да работим за тях и да ги спечелим. Тогава ще видим към какво можем да се стремим.”

„Тук става дума за ментална нагласа. Трябва да играят с високо вдигнати глави и да мислят само за победата. Във футбола никога не се знае, не може да си правиш планове за 2-3 мача напред.”