ЦСКА представи новите попълнения Руи Педро и Рубен Пинто, както и бившия нападател на Литекс - Вилмар Джордан. На официалната пресконференция присъстваше и новият старши треньор на отбора Еди Йорданеску, който заяви, че групата за есенния дял от шампионата е почти оформена, но може би ще ни трябва още един играч. Той добави, че в голяма степен отборът е готов за мачовете.

"Щастлив съм да представя новите членове на нашето семейство. Това са футболисти, които клубът следеше, бяха ми предложени и ми предоставиха информация. Аз също ги познавам. Сигурен съм, че те ще донесат качество и характер в нашия отбор. Вече познавате Джордан и съм сигурен, че той ще се впише добре в този клуб, защото е добре запознат с първенството. Руи го познавам от Румъния и престоя му в ЧФР. Той свърши много там и беше ценен. Пинто е млад играч, но има опит. Сигурен съм, че в голяма степен покрихме нуждите ни, а в последствие ще решим и кои ще пратим под наем. До десет дни ще бъдем готови със състава, който ще играе до зимата, защото ни трябва още един нов футболист, но това няма да го коментирам сега", каза той.

Вилмар Джордан каза: "Доволен съм, че се завърнах в България. За мен е още по-голямо предизвикателство сега, защото вече нося фланелката на ЦСКА. Ще се боря за голмайсторския приз, както го правех в Литекс, а освен това искам да помогна на отбора да стане шампион".