Капитанът на ЦСКА-София Борис Галчев сподели след победата над Локомотив Горна Оряховица с 2:0, че в отбора на „червените“ все още липсва класа. Галчев бе избран за Играч на мача, който бе и първи за новия наставник на тима Едуард Йорданеску.

„За нас беше важно да победим и да вземем трите точки след създалото се напрежение и треньорска смяна в отбора. Изпълнихме целта. Сега има пауза и ще трябва да подобряваме много неща, тъй като не играем така както очакват феновете и ръководството“, коментира Галчев.

„Ръководството ни създава перфектни условия и това не е максимумът, който можем. Всичко си личи от точките, които сме спечелили в първите пет кръга. Много трудно се разделихме с Христо Янев. Преживяхме много хубави моменти заедно. Той ни беше като баща. Отношението му беше перфектно, но ръководството си решава, дано да е за добро. Това е футболът, когато нещо не върви, първи го обира треньорът“, каза още капитанът на ЦСКА .

„Впечатленият от Йорданеску са ми много малки. Той е тук от два дни и ще се опознаваме в следващите седмици. Всеки треньор си има свои методи във футбола. Малко ни липсва класа, няма какво да крием. Имаме 10 младежки национали и двама при мъжете, в някои от мачовете средната възраст на защитата ни е 21 години. Но това е пътят“, допълни Борис Галчев.