Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не пожела да коментира трансферната политика на тима. Наставникът отклони всички журналистически въпроси, свързани с нови играчи или напускащи тима.

Стойчо Младенов се спря пред репортерите по време на първия сбор на тима за 2015 година. „Червените“ стартират с медицински тестове.

„В добро настроение съм, надявам се такова да имат и футболистите и с нужната амбиция да започнем подготвителния период. Пожелавам им здраве, това е най-важното. Надяваме се, въпреки трудностите, новата годна да бъде по-успешна от миналата“, сподели Стойчо Младенов.

„Предпочитам на не коментирам селекцията, на този етап няма какво да ви информираме. Няма информация и за изходящи трансфери. Всичко, което искате да коментираме, е излишно, защото може да стане, а може и да не стане. Когато има нещо, ще го научите от официалния сайт.“

„Мишо Венков си има договор и той си го изпълнява. Затова е излишно да коментирам какво е нашето желание или неговото. Съжалявам, не мога да задоволя вашето любопитство.“

„Ние се развиваме положително във всяко едно отношение, спортно-техническо и от финансова гледна точка. Ръководството се справя до този момент. В това отношение е и трансферната политика, която водим, затова ще продължим да работим със свободни агенти. А ако има интерес на пазара, трябва да се продава. Това е“, допълни треньорът.

„Това е политика на клуба, когато решим, ще предложим не само на Оршулич, но и на други футболисти нови договори. Всичко зависи от тях, от техните изяви“, завърши Стойчо Младенов.