Спортният директор на ЦСКА Иво Котев изрази увереност, че няма да има футболисти на ЦСКА които да напуснат заради неполучени заплати, както се случи по време на лятната подготовка. „Не съм аз човекът който да говори за финансите на клуба. Това е работа на Александър Тодоров. Не мисля обаче, че ще има дезертьори”, заяви Котев. Той допълни, че не се притеснява около положението на Тончи Кукоч, който се забърка в скандал преди броени дни.

„Играчите на ЦСКА минават прегледи, за които сте информирани, всичко се движи по график. Тези два дни ще продължат изследванията на 7-и януари заминаваме за Турция. Ще помоля до 21-и януари да не безпокоите отбора в първата част от подготовката, за да натрупаме нужната база и сезонът да е по-лек”, коментира Котев.

„В близките дни ще ви уведомим официално как вървят нещата с новите попълнения - дали входящи, или изходящи. Всички контролни срещи в Турция ще бъдат качени в сайта. Няма да обявяваме предварително, а чак когато бъдат подписани договорите.”

„Около случая за Тончи Кукоч - разговарял съм с него, за момента няма нищо ново от това, което вие знаете. Не мисля, че има притеснения за него. За финансите ще говори Александър Тодоров. Не очаквайте да кажа нещо по въпроса. Нямаме очаквания, че някой ще си тръгне от ЦСКА заради проблеми с финансите. Футболистите, които бяха контузени, ще започнат подготовка с отбора, но доколко наравно с останалите, ще каже Стойчо Младенов”, завърши Иво Котев.