Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че на този етап няма шанс някой от юношите на клуба да играят в отбора през пролетния дял на шампионата. Той сподели, че има вероятност за лагер в Анталия да заминат трима от юношите, но шансът е по-голям нито един да не пътува с ЦСКА.

„Ако обстоятелствата се стекат както ми се иска, вероятно няма да вземем нито един юноша с нас. На мен ми се иска всеки един от нашите юноши, а те са 7 на брой, да бъдат преотстъпени. Искам те да играят редовно независимо дали в А или Б група, но те трябва да развиват качествата си. Втория сезон всеки мач ще е финал и много трудно ще опрем до тях. Не че нямат качества, но нямат необходимия опит. Този опит могат да го добият само, ако отидат и играят в други клубове с по-малки амбиции. Това е моето желание и са надявам да го осъществя“, заяви Младенов.

Юношите, които се появиха днес на Българска армия и стартираха подготовка с ЦСКА, са Радой Божилов, Тони Стоичков, Васил Попов, Петър Витанов, Божидар Чорбаджийски, Никола Тодоров, Асен Бойчев, Юлиян Чапаев, Пол Александров, Димитър Маймунков, Александър Аспарухов. Вероятно голяма част от тях ще бъдат оставени в ЦСКА, за да играят в дублиращия отбор, а ще бъдат преотстъпени тези, които в края на сезона ще излязат от юношеска възраст.