Голямото събитие в родната спортна година вече е тук. Евроволей стартира, а още първото препятствие за България ще бъде сериозно - Германия.

В петък, от 20.30 в "Армеец Арена", Пламен Константинов ще изведе волейболните ни национали за първа битка от Европейското.

Статистиката от последните мачове срещу Бундестима не е окуражителна, но със сигурност статистиката няма да играе тази вечер пред пълни трибуни в София.

Можете да станете съпричастни на еуфорията около Евроволей 2015 в България със специалната ни страница!

Двубоят България - Германия ще можете да проследите на живо с Gong.bg и в ефира на Дарик радио!

Германия спечели Европейските игри в Баку, на предишното Европейско финишира шести, а взе и бронз от Мондиал 2014. Холандия и Чехия също са в нашата група, но фаворитът определено е Германия.

Последните отпаднали от състава ни бяха Тодор Скримов и Светослав Гоцев, а окончателната група е Андрей Жеков, Георги Братоев, Любомир Агонцев, Владимир Николов, Николай Учиков, Тодор Алексиев, Николай Пенчев, Мирослав Градинаров, Станислав Петков, Виктор Йосифов, Николай Николов, Теодор Тодоров, Теодор Салпаров, Владислав Иванов.

За Евроволей 2015 билетните каси на зала „Арена Армеец” ще работят от 9:30 до 21:30 часа през делничните дни и от 12:00 до 21:30 часа през уикенда. Билетите за София са в продажба и в мрежата на ticketportal.bg.

В мачовете от група А България среща Германия (9 октомври), Чехия (10 октомври) и Холандия (11 октомври). В продажба са и пакетни билети на атрактивни цени.