Българска федерация по волейбол обявява най-голямата награда за феновете, свързана с предстоящото Европейско първенство за мъже в България и Италия от 9 до 18 октомври. Българчета ще получат уникалния шанс да седнат на стола на Пламен Константинов и да усетят тръпката от факта да се почувстват като националния селекционер. Това ще се случи по време на загрявката на българските национали преди мачовете ни от Евроволей 2015. За да зарадва младите фенове на волейбола и да създаде незабравими детски емоции, Българска федерация по волейбол поиска специално разрешение от ЦЕВ (Европейската конфедерация по волейбол) родни малчугани да бъдат допуснати до мястото на старши треньора преди двубоите на селекцията на Пламен Константинов.

Как ще бъдат определени щастливците?

В събота от 20,30 часа в зала "Арена Армеец" в София ще се състои последната официална контролна среща на България преди Евроволей 2015 - срещу вицешампионите от Световната лига и претенденти за евротитлата Сърбия. Тимът на Пламен Константинов се изправя срещу отбора на Никола Гърбич и бившия ни селекционер Камило Плачи.

За мача България - Сърбия в събота се пускат семейни билети на изключително атрактивни цени, което да позволи и на повече деца да дойдат със своите роднини на двубоя между българските и сръбските волейболни звезди. Единичните билети за различните зони в "Арена Армеец" също са на много добри цени - 2, 3 и 5 лева. Семейните пропуски обаче са още по изгодни - пакетите от по 4 билета ще са съответно на цени 6, 10 и 12 лева.

Всички деца между 10 и 15 години ще имат шанса да попълнят данните си на специални бланки и да участват в томбола по време на мача България - Сърбия. По този начин ще станат ясни и щастливците, на които ще предстои най-вълнуващото изживяване преди българските мачове на Евроволей 2015!

Билетите за мача България - Сърбия ще бъдат пуснати в продажба в мрежата на ticketportal.bg от сряда (30 септември).