След изключително успешния проект на Gong.bg, свързан с Европейското първенство по баскетбол, сега предлагаме на Вас, нашите верни читатели, още една изненада. От днес Вие ще имате възможността да проследите всичко най-интересно и около Европейското първенство по волейбол на нашия специализиран сайт.

Този шампионат ще се проведе от 9 до 18 октомври и е малко по-специален за нас, българите, защото страната ни е един от домакините. Всички решителни сблъсъци ще са в родни зали, така че нямаше как да не ви направим съпричастни към случващото се.

Нашият екип се е погрижил да има пълна информация за всичко около първенството. Подготвили сме специално за Вас подробна информация с успехите на Европейски първенства на всички участници в него, има визитка за всяка от четирите зали, в които ще се провеждат мачове, както и подробна, пълна програма на двубоите.

Участниците са 16, а още в първия ден родните национали излизат по пътя си към призовите места с мач срещу другия фаворит в групата Германия. Другите ни съперници са Чехия и Холандия, а Gong.bg ще Ви предложи пълно отразяване около битките на „лъвовете“ на този престижен форум.

Следете целия форум на нашия специализиран сайт и можете да сте сигурни, че отново няма да Ви подведем, а ще Ви предложим само качество и достоверна информация.