Мъжкият волейболен отбор на Миньор  Перник загуби с 0:3 /20:25, 9:25, 22:25/ срещу ЦСКА в мач от 10 кръг на Националната волейболна лига Суперлига. Перничани тръгнаха с хъс в първия гейм и поведоха с 5:1, но постепенно гостите изравниха и след 16-та точка се наложиха.

Във втория гейм червените категорично надделяха въпреки почти непрекъснатите смени, правени от старши треньора на Миньор Петър Драгиев. В третия гейм "жълто-черните" отново се събудиха, през повечето време битката се водеше точка за точка, но в крайна сметка не успяха да се преборят.

Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов сподели, че е доволен от организацията на двубоя и подчерта, че домакините са се постарали, имало е атмосфера за мача. Попов каза още, че симпатизира на тима на Миньор и се надява, че през втория полусезон отборът ще покаже възможностите си.

Борихме се и първия, и третия гейм, каза Петър Драгиев. Той припомни, че от състава липсват заради контузии и заболяване важни състезатели. Не бива да забравяме, че играем срещу най-опитния отбор и в крайна сметка опитът си каза думата, призна Драгиев.

Най-резултатен бе Пламен Шекерджиев от ЦСКА с 14 точки.