Ограничиване на чужденците, кадъри треньори за деца и юноши и честни мачове. После терени. И още много неща. Трябва умни глави да го направят. Тези, които управляват БФС, какво точно са учили или завършили.
Ако се анализират внимателно жестовете и поведението на Д.Диксън по време на показаната пресконференция, веднага се вижда, че не е спокоен и уверен. Има много паразитни движения, мимики, стойка на тялото и начин на говорене, които показват, че това е подставен човек. Той играе роля и тя не му е много ясна. Това не поведение на милионер и човек, който е свикнал да борави с пари. Много пари. Вижде как се държи на пресконференцията и става ясно, че всичко е било цирк през цялото време.
Безумни са българските журналисти. Използват силни думи без покритие. Може ли да наречеш някой СПЕЦИАЛИСТ при положение, че няма постигнати успехи и ще го уволняват. Смешиници.
Това са само празни приказки, колкото да се пълни ефира и съдържанието на медиите. Ако някой иска нещо да подари, той просто го прави. Как се сравнява подарявам или продавам на сериозен инвеститор. Дъра-бъра.
Не се сещам никакъв трудово-правен начин да станеш изпълнителен директор в една организация (фирма) като те е поканил за това човек, който няма нищо общо все още със съответната организация? Ако някой се сеща, моля, да го обясни. Ако Спас Русев е собственик, би трябвало той да назначава и уволнява.