Пачаврата на Фидел Кастро.Ма какво да искаш от комунистически гниди???
Абе,че това е дузпа колкото Десподов е космонавт,но нашите балерини даже и не реагираха,вместо да награбят зализания съдия и да го изадят заедно с картоните дето носи в джобовете си,те се разхождат в палантерията като балетмайстори.
И ако това не е дузпа,значи това вече е хандбал а не футбол.
Ръката първо увеличава обема на тялото,второ спира директен удар към вратата.
АС-23 отбора на царските офицери и отбора под индиго на московското це ес ка какво общо пък имат...???????
Тоя е вреден за отбора,излишно задържа топката,поради което винаги пропуска момента за паса и опорочава атаката.Мъри не случайно го разкара.
Дано му ссе върне десеторно на тоя несретник набеден за национал!!!
раперени да се чете разперени
@drelic2 Алооо ДЕБИЛИЧ 2,може би имаш пред вид оня подчовек-ЮФКА с череп като неандарталец,дето постоянно влиза в единоборства с раперени ръце и дърпа скуби дращи и рита като муле,защото винаги е изостанал в надбягванията поради големия му и тежащ гъз,те е.а в мършата припошка.
@drelic2 За да се раздаваш в задниците на курвите се иска здрава паламарка ама кат си педерас ше тропаш на барабанчета
Ми хубаво си е момето!!!
@Pesimist Провокациите на съдията Гинчев,който спести класически жълт картон на Даскалов,който трябваше да "изгори" след 60 мин.Апропо,чудя се и се мая кой кретен или кретени са дали лиценз на това блато в с.Бистрица,а на ганчевиста да му припомня суплеса на Матай срещу Курьор,и суплеса на Турицов срещу Тони Тасев при който слугинажа Чинков даже не отсъди и нарушение хитро скривайки се след дадено продължение след което бе длъжен да покаже ЧЕРВЕН картон.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ами кристално чистата дузпа за Илиян Стефанов,и спъването на линията на Уелтън бе оранжеви червенюги не коментирате МММ?
А тълкуването на оранжевия гост в студиото просто КЪРТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Явно в ефбем ти лигата се ковът нови правила.Вчера бе признат пас подаден с ръка,днес при класическо нарушение за жълт картон, на висналата долна челюст му се обяснява че ако направи още едно, евентуално може и да получи такъв,а черешката на тортата енарушение за класически червен картон не бе свирено дори нарушение.
@ssam2 Ами я кажи ти какво знаеш бе охльов?
Че Левски игра слабо и неадекватно-така е.Но аз не знам, откога във футбола има ново правило според което се признава пас отправен с ръка,знам за едни други видове спорт,като хандбал и баскетбол.
Да но другаря Пластмасов,явно в шортите си вместо топки има нещо друго,и наакал се от страх да не разсърди "законодателите",призна гола,като по този начин загърби правилата,че с ръка не се признава гол,и не може да се подава пас с ръка.
Анещо за нарушението на Матай срещу Курьор в наказателното поле...???
Aх,тези сини братя!!!
Росана,с П--КА съдрана.
Е те така се изпират едни пари,и после хотели, тауари джипове....,и те така.
Халал да им е !!!
Малии,тоя има да ни къса нервите като знам какво е дърво.Ма като няма риба,и рака е риба-без пари толкова.
И таа е като муле в главата,като татко и.Нормално е да не е обвързана.
Малиии,егаси и църнио гюптин!!!
Де бре Гринго, сопри се-убаво си е момето.Твоята май излиза кисело е гроздето.
АВТОР GONG.BG. !!!???
Малеее,и това ако не е цинизъм???
@HullCityFan С парите на данъкоплатците бяха закупени едни разпадащи се джипове,за да се плати една емблема.
Аз съм удовлетворен от случилото се на терена,защото най-големите дупки в Левски бяха отстранени от съдията,поради което нямат шанс даучастват в мача с ЛАТЕКСА,и да гледаме пак некадърни отигравания,даващи шансове наопонента.
  • 1