Този вече не го понасям! Некадърник!
@shark4uk Не го мисли Меси, има няколко деца, много е богат и най-важното: нито е чувал за теб, нито ще чуе! А иначе, да вече е в друга възраст, но проблема е отбора в, който играе! Ако беше си останал в Барса. още щеше да струва 700 000, колкото даваха ПСЖ преди само 2 -3 години. Като Меси друг, няма! И може да няма още 100 години, както каза Ван Бастен.
Не белият шофьор е ясен на всички!
Меси е най-добрият в историята! Питайте Реал Мадрид! Това, че в момента е нещастен, защото се продаде за пари и напусна домът си е едно на ръка. Всички индивидуалнинагради трябва да са за него до края на дните му! Няма купена златна топка! Ако ви е кофти, че Меси е велик сори, ама това си е ваш проблем. Историята ще запомни тези 7 златни топки, а не вашето глупаво мнение! Весели Празници!
Ха ха ха....ще умра от смях! Феновете го били избрали. Глупости! Ювентус е дален по-силен без този бавен играч. Роналдо е имал златни години, но те са далеч назад! Виж, по-изпълнение на дузпи е номер 1. Обичам да чета глупави статии....
Куман: Слаб, слаб, слаб! Не става!
Тоя се е надявал да спрат първенството и да направят Интер шампион. Сега вече не му оттърва. Ами, че да бяха победили Юве и сега, нямаше да реве. Да, ама не. Най-добрият отбор победи и сега тия само конспирации могат да създават....знаят, че единственият им шанс да станат шампиони, беше да се спре първенството. Форца Юве!
@gmo ЦСКА-р съм от дете. Не одобряват станалото с ЦСКА, но ти мислиш ли, че Левски го чака нещо различно? Аз лично не бих искал да се закрива, нито Левски, нито друг български клуб поради мафия и пари, но това очаква всички отбори в България един ден. Такава ни е държавата. Преди да обиждаш занапред, си помили, каква песен ще пееш, ако това се случи и на Левски?!
Сари е кретен! Успя за кратко да съсипе Юве!
Да не би проблемът да е в това, че треньорът е посредствен!
100% Ювентинец съм, но този мазник не го понасям! За пръв път виждам такъв човек, спирка, няма да се хвали сам....голям задник е!
Цял живот съм фен на ЦСКА, дали това е истинското ЦСКА или не е съвсем друга тема, но публиката на отбора е същата. В никакъв случай, няма да позволя децата ми да присъстват на мач на ЦСКА, ...чоплене на семки, псувни, нецензурни песни, предимно невъзпитани хора, гняв, агресия, лошо отношение на феновете един към друг, шум, неуважение, към никой и, към никого, много елементарни хора и тнт. и тнт. Не бих причинил това на децата си! Няма ги вече старите времена!
Номер 1, ама друг път! За Юве съм, но този е всичко друго, но не и най-добрият. Е, може и да е най-добър, но в мрънкането. Не дай-боже го изкарат от игра, не дай-боже да не бие той дузпата, не дай може да не е номиниран сред най-добрите и тнт. и тнт. Често можете да го видите разреван...Роналдо е просто емоционално не зрял човек, и стар за футбола.
Юве е моят отбор от дете, но този е голям задник!
Да, така е! Нашето семейство отдавна сме се отказали да гледаме, как агитките се псуват, чоплят семки, чупят седалки и се бият. Над 30 години ходене на всеки мач на ЦСКА, е....от, няколко години на стадионите не е за деца, нито за нормални хора. Вече не ходим. Нямаме нужда от допълнително дози простотия, в ежедневието я има в големи дози. Дано, някой ден, всичко това да се промени и всички ние отново да ходим с усмивки и добро настроение на мач.
@Marakesh Каза човекът, който не знае, как се пише България!
Е, проблема е, че си алчно малко ко.....це! Каквото почукало-това се обадило! Каквото посадиш-това ще пожънеш!
В бъдеще време, ЩЕ взЕмат. Ама сте и вие едни журналисти...драскачи...
Драгане, глагола е взЕмам, та от там и взЕ, взЕхме, взЕха
Дааа, не си спомня, да съм прочел, че великани, като цирк Дьо Солей, иска да направи филм за Роналдо....хммм, още ли има хора, които твърдят, че изобщо има спор за това, кой е най-добрият?!
Само един въпрос към човека написал тази статия. Как решихте, че Юве властва безоблачно цели 7 години? Вие следяхте ли миналогодишното първенство в, което Юве започна трудно, а почти до самият край не се знаеше, дали Наполи или Юве ще е шампион? Хубаво е да пишете статии, но същите трябва и да са достоверни, а не изсмукани от пръстите. Тази година Юве ще е отново шампион! Това е отбор, които е изграден от шампиони. Киелини, Бардзали, Бонучи, Дибала, Роналдо,...да не изброявам.
Голяма грешка да слага Юве в този кюп! Отбор с велика история и традиции. Юве са от най-великите изобщо! За другите съм напълно съгласен, но Юве?! Един Роналдо ли е причината да злослови срещу Юве, или факта, че Испания загуби златно яйце в лицето на Роналдо? Май второто!
Алегри не е треньор на "росонерите", а "бианконерите".
Оправете си текста в неразбираемото заглавие!
Спалети, свиквай, ти си в Интер!
Така ли му се вика вече на печалбарството?!
И ние така! Само с лошо ще те запомним!
Така е, всичко друго са спекулации! Меси е най!
Гейналдо 17-ти, виж ти! А се бори с Меси за най-добър футболист....е, само в неговата си глава и тази на белите фенове!
Това ла.но вече става досадно. Да си взема парите и да си ходи. Явно се интересува единствено и само от пари! И да, има и по-важни неща от парите!
  • 1