Докога ще ни занимавате с тоя глупак,няма по смешен човек от него.
Ради Здравков не става за нищо,заплатаджия
Бащата на НЕправилния футбол го интересува да си взема ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА,прост каун
Мършо,ти беше макар и за кратко в Антибиотик,знаеш там как стоят нещата и си траеш,така че не се прави на интересен,свършил си за футбола
Феновете,хайде малко по сериозно,та те са общо 12 човека....отсега е ясен и победителя за м.март това е СЪДИЯТА ГОШО ГИНЧЕВ от В.Търново
До кога ще ни занимавате с тая мърша и семейството й,нагла,безочлива и самолюбива бабичка
Просто извади голям късмет иначе е кръгла нула досега,за парите които взема трябва сам да побеждава противниците,но той е трагичен,жалко провали се в Антибиотик
Оная мишка ГОШО ГИНЧЕВ къде го скрихте,ще има ли наказание или пак ще си траете докато отмине скандала,мърши от БФС
Как живееш в постоянен страх и безсъние,това ще те довърши без Черепа да се връща,нямаш никакъв шанс да оцелееш
Петричев и Караманджуков искат и търсят всякакви възможности и варианти само и само те да се спасят,но идва Видовден и ще ги изгонят с камъни от Разград
Незнам какво трябва да се случи та да изгонят Петричев и Караманджуков,докога братя Домусчиеви ще ги търпят,сбъркана е цялата организация в клуба.По точно няма такава,с тези пари и подкрепа на БФС и едно магаре ще стане шампион.А в т.н.школа е още по-голям батак и то толкова години вече.
Виновни сте ти и Караманджуков,да треньора също,но вие сте основните виновници.С парите които собствениците дават трябва да сте шампиони 10 кръга преди края на първенството.
Незнам какво трябва да се случи та да изгонят Петричев и Караманджуков,докога братя Домусчиеви ще ги търпят,сбъркана е цялата организация в клуба.По точно няма такава,с тези пари и подкрепа на БФС и едно магаре ще стане шампион.А в т.н.школа е още по-голям батак и то толкова години вече.
чак е противен,а е на държавна работа,откъде толкова пари и свободно време
Дано да оставят и Дяков в щаба че да е сигурно второто място за Антибиотик
Гената треньор,хайде малко по-сериозно
Много скоро Тошето ще се завърне,в Антибиотик нищо не е какато преди,само парите са същите
@CelestialEagle с играчите които разполагаха тогава Антибиотик и най-вече с многото пари на Домусчиев и с подкрепата от страна държавата с Б.Б. и цялото БФС с Б.М и ти можеше да ги направиш шампиони.
по-слаби от Петев са само Генчев и Стоев,Дерменджиев също,но той е голям късметлия като чичо Митко Пенев
да не дава Господ да го връщат,няма по-лош вариант от този
ами така е защото нямат фенове,а и са сателит на Антибиотик
Решението ще е на Домусчиеви,но явно някой от т.н.Директори го подвеждат,трябва да се почне от тях.Най-добър вариант за треньор е някой турчин от Турция,понеже ще говорят един език и бързо ще се аклиматизира към обстановката в отбора.
От трън ,та на глог,не вярвам Домусчиев да направи такава грешка.От друга страна с такива "ръководители"като Петричев и Караманджуков какво хубаво да очакваш.
Това някаква шега ли?Десподов,Делев,Доминик Янков ...........само Ники Михайлов липсва,
не е сериозно.Дано по скоро се осъзнае защото ще му намажат ските.
Проблема е в ДИРЕКТОРИТЕ,не само треньора,а Петричев,Караманджуков и всички други на хранилката
Човек не може да избяга от истината даже и на край света
Да Марселиньо беше мотора на Антибиотик,но сега го няма оня колектив,а и ти не си във форма и няма кой да те чака.Сядаш на пейката при Терзиев и до там.Дано поне изкараш някой лев.
Гена,много си повярва,но бързо те разкриха,да знаеш много си далеч от треньорската професия.
Много специалисти казват,че си сгрешил с този тратсфер и това е края на кариерата ти.Едно е сигурно тук ще спечелиш пари,ако това ти е идеята ОК!Но тук ще работиш с аматьори, Петричев,Караманджуков и още куп неграмотници,а и стози слаб треньор те очакват само ядове.
Да,така е,но имаше много липсващи,а съдията ни....разказа играта,Ансу е в много слаба форма
  • 1