Аз не съм фен на Левски, но с Ники М. Левски грам няма шанс да спечели нещо от тук до края. И двете вратарчета на Левски са много по-добри от него.
@194andkOsam е па Лесни - Сф плаща ли данъци? Май всичко разсрочват ...
@Moderator колкото и феновете на Лесни - София да отричат ЦСКА - София им е най-големия дразнител. Сега да видим дали с 250к УЕФА ще признае ЦСКА Тире София ...
Те по БТВ даваха реклами :D ...
До кой край? До края на Лудогорец ли?
За какво да ходим да се излагаме и там. По-добре да пратим доктори по мачовете, да спасяват животи от колкото да се потим на терена.
Ще е титуляр в Националния отбор ли? ;)
Да, трябваше да го отменят гола защото е с рикошет!
@slstefanov, да като макя ти, тя винаги като докосне нещо и се ос.ра ;)
@ivailo1403 Имам чувство че са кандидатствали за някакви субсидии от държавата и за това наемат бавноразвиващи.
@Kritichen да и майка ти трябва да спре да си губи времето като лека жена в подлените около жп гарата и без това никой не се възползва вече от нейните услуги.
@LittleThief Не мога, не зависи от мен ;) Друг дърпа конците.
Гонзо и Боби работят здраво, дори и другите и при други спортове техния труд дава резултат...
С билет за 10 лева идва подарък 2 литра ракия, 1 хляб и 1 кило кревирши
Значи гледам името Руне и заключавам, този е някакъв анонимник, за първи път го чувам, а той 6-ти поставен. Явно съм спрял да следя тенис на корт. Гледам точките 140 на 134, геймовете 1:3, мога да заключа че Григор добре се е представил в този мач въпреки резултата.
@LevskiZavinagi Много ги надценяваш с 1500 лева ;)
Фред им изкара миналия сезон, сега искат да го махат.
А Ботев Враца и Крумовград кога ще пуснат оферти за Мбапе ;) .
@skalapeno Ще ги изгонят заради допинг или Перукан ще направи някоя изцепка.
Е все пак няма да сме VAR-аджии ако не ни подкрепят, бутат ни да има интрига в топ 4 ли не знам? Но това е чак нереално как ни подпряха вчера.
Ще увеличат уредбите на стадиона значи ... Ужас, тея чаршафи с купените фенове ... Защо на Юнайтед, Арсенал или Ливърпул на стадионите е друга атмосферата ... защото тези са изкуствен отбор... без грам фенска маса и култура.
Получавал е инструкции.
@Kritichen при положение че има ВАР как не я отмениха дузпата? Значи е имало контакт. Но е факт че Дарвин се гмурна като делфина Стърлинг ;)
Мамун ... какво да се прави, фен съм на Ливърпул, но който си е тръгнал от тук не е прокопсал, въпреки че Стърлинг добре се справяше в Ман Сити.
Фен съм на Ливърпул, но от мухата правят слон. Ако на мен ми хванат ръката по този начин и аз ще се опитам да се освободя ...
Резултата е 5:0, но все още не е ясно дали е 5:0 или 0:5, чичо Венци все още не е решил.
Надушвам че нарочно се контузи преди паузата на националните отбори, за да може да се съхрани за важните мачове на чаршафите.
@Венелин и едно и също да прави в 40 мача в България футбола е толкова зле че никой няма да забележи и да му спъне тактиката ... просто футболистите толкова си могат. Нямат мотивация да играят за него. Не знам може и пари да не са получавали ... и те да си залагат сами на мачовете да изкарат някой левец ;)
Продължавайте мантрата на Борю ...
Бях на мач на Марица в България ... Момичетата на Марица пребиха съперниците си. Отделно имаха 3 треньора и 2 служителя които се грижат за видео засменамето и статистиката ... Отиват в чужбина и ги пребиват тях. Сматяй какво е нивото на противника спрямо нашето. А виждам как в Марица се работи професионално ... Смятай какво ще стане срещу другите наши отбори :( Трябва закон за спорта!!!! Трябват Спонсори !!!
  • 1