Оставка на Драгоя! Сега ще видите как толерира играчите на Ман Юнайтед ... Като го чуя че тоя е коментатор изгасям телевизора и търся онлайн стрийм ... Много противен и пристрастен коментатор.
Вчера му е излезнал фиша ;)
Или да го погребете. Шанса е 50 на 50.
От какво печелят агентите от комисионни, те искат всяка година да продават играчите си за по-висока цена ... Много жалко. Всеки ден се моля за съдбата на Балотели да сподели и Халанд. И тоя Райола да му е тъпо.
И тоя стана от червените ;)
Значи ще бъде без наказание. Това само при Барселона може да мине. Та те им разрешиха да направят трансфер по средата на годината заради контузени играчи...
Ако ЕфБет е спонсор на пародията Футболист на годината, Камбуров е победител ;)
То има най-малко 3 Локомотив-а, те за 2 ЦСКА-та се притесняават.
Впечатляващо, вие продължавате да копаете нови дъна. Гледайте вие колко сте изкарали, а не другите.
@Fikusa Защото те изкарват пари, а за нас няма. А когато тя тренира без спиране, треньори, пътувания, храна. Тогава никой не пита колко е изкарчила за тези неща, но се гледа винаги какво е изкарала от наградни фондове. Ако зависеше от мен и повече щеше да изкара. Но с две думи журналята не им пука за тези неща. Важното е да се клика на статията...
Тити нали нямаше да дава интервюта ... Не издържа
Хахаха с всичките пари на света, ако не е Пеп в Сити нямаше да са на това ниво което са сега. Сити са един много добър отбор благодарение на него. Дори и Зидан да дойде в Сити няма да е така добър както е сега. Отбора има облик играе перфектно. Спортния шанс, контузиите и ВАР им прецакаха сезона. Ако не беше Пеп, Ливърпул щеше да е по-голям доминант. Само Пеп и Клоп правят разликата в Англия всички други са дървета.
Значи Херо е бил треньор и на ЦСКА-София ;)
Прав е!
@Stanimir_81 Той не е единствения Олигофрен в Левски. Пълно е с такива навсякъде! Казвам го като фен на футбола, а не като фен на някой отбор.
За разплод ли ще го взимат?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
И той не е искал да ходи там :)
Дано 6-тата позиция да не е човек който фалира Левски! Успех на Наско! Ще му е нужен !
Да вземат Мбапе и Дембеле и всички десни крила на света. Това няма как да стане да купя и двамата.
Значи ще купува Славия ;)
@mincho_bg , а не бъркаш са, Божков е собственик на Васил Левски ;) недех връля прах в очите на хората.
Кандидатира се за президент и веднага поръчка срещу него.
@chemg3ev2 да така е! И по 1 фен на всеки от отборите, да няма ощетени. Като играят Левски и ЦСКА да са Томислав Русев и Ники Александров, ще е забава :D.
Вчера Павел Колев каза друго, че задълженията преди да влезе новата управа в клуба са били над 34 милиона. А според тези дължи много по-малко. Подкрепям Левски, но това сега лъжи ли са или просто скриват истината.
Смятай каква паника има в клуба, след като самия мениджър казва че е най-големия на света. По време на Сър Алекс бяха, но той никога не е казвал че са най-големите.
@Nikred Така са го написали ;), гледай по-добре :D
Ако стане ще бъде голяма грешка на Челси.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Езика на тялото на целия отбор на Сити е като езика на тялото на Рахим Стърлинг ;)
  • 1