Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Rozova_Dolina_FC , наглите селяни в случая са кметът и синчето му! Този сричащия, негови ли са избитите зъби и счупената челюст?? Когато и да гопребият ще има защо! Когато и да пребият и селския велможа - бащата ще има защо!
Марти, аз ти благодаря за всичко което даде на Берое и за разлика от други не помня само изпуснатата дузпа срещу Ботев, а преди всичко многото голове и мъжки игри за любимия ми отбор. Щях да те уважавам завинаги,...само ако не беше Левски. Всеки друг отбор би ти прилягал, но не и Левски. Мамка му да еба, ти беше капитанът ни! И не даваше вид на просто момче, но се оказа кръгъл глупак! Е как Левски? Тоя акъл някоя тъпа путка ли ти го даде? Най вероятно не, а тъпа путката се оказа ти! Както и да е, жив и зрав бъди! И дайвай сърце и душа за Левски София. Само не забравяй, че още след първия слаб мач говеждата сган, която само безумник би нарекъл публика ще те грабне. След втория слаб мач ще си твърда резерва с по 10 мин.игра на мач, когато Левски ще трябва да брани резултати срещу Септември и Дунав, а при първата изпусната дузпа ще си бетониран на пейката и в групата играчи които говедата се чудят как да разкарат във втора или трета турска лига за 15-20.хил. евро (ако изобщо има кой да даде толкова). Примери много! А, и друго: шансът който Иво Иванов получи от съдбата, ръководството и феновете на Берое ти няма как да го получиш! Такъв шанс ще ти даде накрая само Ботев Гълъбово или Сокол Марково! Ако прочетеш това си го сложи в рамка! И гледай как всичко написано се случва!!!
Ей, аз ки съм идиот, или в УЕФА е пълно с такива. Кабааак, изчадие долно, къв ще го крепиш във Валенсия??? Дедовия ли???
Не е далеч времето, когато един друг БФС апартчк - Тервел Златев - прост като гъз напусна централата за да работи в клуб (Ботев Пд на Цв. Василиевич). Павката не му отстъпва по нищо. И двамата ебяха Борянчето, и двамата бяха вицета, и двамата ще приключат по един и същ начин амбициите си да работят в клубния футбол!