Горките, всички и всичко било срещу тях. Каквито са ви феновете, такива сте и вие - все някой ви пречи. Ами купете още някой играч с пари, а не да се правите на тарикати и със свободни агенти да ставате шампиони.
Балъците си остават балъци за цял живот. Как да помнят последното пребиваване на Стойчо на армията. когато си взе 120 000 евро , нищо ,че нямаше пари за заплати и клуба беше вече почти фалирал. Сега му плащайте глобите на бедничкия цесекарин.
Ама как може даже да си го помислите, че тоя дървар ще го вземат в Ливърпул?
Защо се нахвърляте на Херо, защото отказа на Левски ли?
Промяната беше очеизваждащо нужна в Лудогорец, от пролетта насам вече не са тоя отбор, който мачкаше наред. Оядоха ли се футболистите, мотивацията ли изчезна, липсват нови попълнения ли, но нещо трябваше да се направи и съм убеден, че времето е точно избрано. Иначе Дерменджиев направи много, но всичко е до време.
bortiu, колко си ми умничък, милият ми той.
Нали точно това казвам, че Левски и ЦСКА са си заслужили тази привилегия да гледат от клетки. За другите отбори съжалявам, ако е така, но не съм сигурен дали всички ги вкарват в клетката.
Ами , каквото посееш, това ще жънеш - агитката на Левски отдавна си спечели лоша слава на лумпени и отрепки.А мястото на такива е къде - зад решетки.
Да, разбира се, ако Домусчиев беше поел ЦСКА парите му нямаше да са крадени или мафиотски...
Има неща, в които си прав. ЦСКА и Левски са дали много на българския футбол - не го отричам, но можеше ли Ботев или Берое да направи силен отбор някога? Не можеше, защото всяка нова звезда от тези отбори беше прилапвана веднага - изключение е Христо Бонев. Тогава кой, ако ЦСКА или Левски да не дадат много на българския футбол.
Относно Домусчиев има неща, за които съм съгласен с теб, особено за държанието му понякога. Аз също се чудех, защо сменя треньори, когато отбора му е първи, но човека иска да се надгражда, а това не се получаваше последните 2 години.Има разлика в играта сега и преди година, да речем и точно , защото не е спец във футбола му се случи издънката сега - смени цели 5 основни играча в 1 прозорец, а новите все още не са се адаптирали. Може би и този португалец беше грешка и сега ще има срив в отбора, но това не са причини да мразя Лудогорец, а Домусчиев, например
И кои са тези 10 причини, че ми стана интересно - сигурно, защото създадоха отбор и база, за които "грандовете" могат само да мечтаят. То при соца беше лесно - едните ги държеше армията, другите - милицията. Когото си пожелаеха им се доставяше на тепсия, ама соца свърши и няма кой да дава вече на поразия. Същото плюене беше и срещу Литекс преди години. Хайде дай една, две да са причини, че да мразя Лудогорец и Литекс. Не можешш.
А, да, за Литекс - в последните 6 години има 2 отбора шампиони - Литекс и Лудогорец. Литекс тръгна като подобен проект и ако не беше политическия натиск върху Гриша Ганчев си вървяха доста добре в България, в Европа не толкова, но..
Те също се самоиздържаха - преди години имаше една статистика кой колко е похарчил за играчи и колко е взел от продажбата на такива - Литекс бяха еднозначно на много, много голяма печалба, за разлика от "грандовете" ,които си бяха на чиста загуба.
Въпреки всичко, обаче там заложиха на школата и виждате, че в момента са втори по сила в България. Това са двата проекта, които харесвам в момента - там няма една сюрия заслужили деятели и темп подобни смукачи да съскат постоянно и да подливат вода на всеки нов треньор. Докато не си изчистят до корен плевелите - ЦСКА и Левски ше са си на това дередже, ако им харесва..добре.
Хубава статия, която ни описва ( по скоро софиянци) много вярно. Пиша софиянци, защото в провинцията преобладава положително отношение към Лудогорец, но в София е друго нещо. Как да си признаят шопетата, че се изгради един печеливш модел и добър отбор, но не е ЦСКА или Левски. Как да го преглътнат - ами не могат и плюят ли , плюят на воля и с кеф, щото тези, разградчани, се били изложили и едва ли не вървят по пътя на "грандовете" - демек надолу в тинята. Да, ама не, както казваше един известен в миналото журналист. Лудогорец си върви в правилната посока, самоиздържа се,позволява си по скъпи и качествени покупки и пак ще влезе в релси, скоро. Поне братята Домусчиеви показаха , че се учат от грешките си и няма да повторят тази от това лято - да освободят 5 основни играча в един прозорец и пак ще си Ви мачкат ,шопите, и колкото и да злобеете "не се гаси туй що не гасне"
п.п. Само си погледнете агитките - наркоманчета и психари Ви "подкрепят" и си вадете сами изводите от това.