Абе, не им орбъщай внимание на припоците хахаха сега като ги изпънем края на тая седмица и ще има бразилска фиеста от нашите нападатели. Биха няколко мача и се помислиха за много силни... Банда бездарници са там!
Този, след края на сезона и поредната калъфка, предлагам да се прекръсти на "Баш майстора" !
Наско, като си готов на всичко, за да остане Стоилов, тогава не трябваше да уволняваш Ивков! Накъде ще тръгне отбора сега? Този треньор дойде и ни вдигна от тинята, а сега какво следва? Отново се връщаме в посредствеността... От сега нататък тръгваме само надолу... май само ти не си го разбрал това... Миналата година се появи светлината в тунела, но за съжаление година по-късно угасна...
Гонзе, как едно ниво над нас, бе, мой човек? Тия бяха 77 нива над нас... И с какво щеше да се промени, ако Илиян Стефанов и Доминик Янков бяха в състава? И те предимно са резерви тоя сезон? Какво щеше да се промени?
Ехх... и ние мечтаем, Жереми, и ние мечтаем...
Бербатов игра за Паок.
Гнома и компания нямат никакво спортменско отношение! Не уважават никого! Време е пак да има аржентински сълзи и на този финал! Мбапе само да стигне до финала и ще му подаде черната палка на тоя пигмей.
Ебаси миризливия циганин... как изхвърли котката...
Тоя Роналдо какво му му се обяснява на тоя Морган все едно му е любовница :D
@hattrick83 , абе, мисир такъв, от ЛЕВСКИ обявиха, че се извиняват за контузията на момчето и ще поемат всички разходи по операцията и възстановяването! Това от ловешкия отбор кога ще го направят?