Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Бавно гасне КенееФФски, но в мъки..
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ловешки, невменяеми несретници, какво още - за да осъзнаете - това, което домакинства в момента на "Армията" не е ЦСКА, вие сте позор за емблемата и името на ЦСКА, бе, гръмнете се, нещастници..
Ушев, това за Народната Милиция и ЦСКА не би могло да се пръкне дори и в митовете на "Геренски сборник", това не са ти 10-те степени на Орфизма, бе, психично-болен..
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Литекс-Ловеч вече е по-маркетингов клуб, защото е ежегоден участник в ЕКТ, успя да се премести в столицата, даже в центъра, увеличи фенската си маса от 14 на 14 000 души и измести от втората калъфкарска позиция на вечновторите в БГ футбол – ПФК Калъффски Подуене. ОранжАфф Литйекс, вий стйе вйечновтори – комплйект калъфки трупатйе най-новииии!!
Ловешките неудачници са малко племе,
но живот с тях минава като срамно бреме..
За кого работят, на кого плащат??
Това и полиграфите не го прихващат..
Днес купуват свободен агент, утре го продават,
а после треньор след треньор уволняват!!!!!!!!
Е**вaт се с феновете, мислят, че са царе,
не ви ли дотегна вече от тия немити г*зове,,
ден след ден да се гаврят с армейските чеда??
И нека ултрасите спрат да се бият за Литекс, а за ЦСКА!!
И нека не последва НИКАВО ОБЕДИНЕНИЕ с оранжевите,
да ударим катуна така, че да нямат спасение чак до река Осъм!
Долна измет са те - природни б*клуци...,
по столицата скитат, но си остават завинаги куци..
Заради тях страната ни е на безподобното дередже,
нощем и денем трябва да си нащрек: селяндурът да не те н**бе - или обере..
След колко делавери и по колко армейски институции плюха,
но незнайно защо - властта все се прави на глуха.......
И постоянно журналистите им дават всякакъв толеранс,
а наглите самозванци настояват и за съдийски реверанс –
насред София, където футболът е религия,
че и в Европа се пробват, но пък УЕФА трева не пасат.
@Kritichen ЛОВЕШКИТЕ САМОЗВАНЦИ, вече надминахте по мазохизъм дори и подуянските.., вече никой уважаващ себе си футболист или треньор – няма да се интересува от ловешкото футБОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.., а ако някой иска в 21 век да види типичен пример за най-некадърно менажиране – да погледне към ловешките главанаци!! Каквото ръководството – такива и отбор с публиката.. Ако ловешките привърженици не бяха започнали да замерят с камъни Кирил Десподов – Литекс щеше спокойно да спечели най-важния мач, в който тогава имаше тотална доминация /териториално предимство, владеене на топката и удари към противниковата врата/ при положение, ЧЕ И ПРИ РАВЕН РЕЗУЛТАТ ЩЯХА ДА СА ШАМПИОН, но прекъсването на играта неутрализира възхода на Литекс и спада на ПФК Антибиотик, които завършиха срещата с единствен, но фатален удар във вратата на ПФК Литекс-Ловеч! Последва нов и още по-фатален мач на „Армията“ /този път срещу ЦСКА/ с допуснат гол /отново единствен удар в срещата/ от 40 метра през ръцете на Бусато и пропусната дузпа в 100-та минута от Турицов.. СЛЕД ТОВА И ГРАНДИОЗНИЯТ РЕЗИЛ В ЕВРОПА - КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛОВЕШКИ ХО-БИТ..
@Kritichen Оранжа-велке, акУстирай обратно на покрития мост река Осъм.!.
Психично-болно копеле, сър!
@0888 А тебе няма нужда да те прави - ти си си!
@1973red
Машинист натиска лост, тракториcт ни кара внос, Секси-Сепси как ни изработи, Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!! В чалга клуб и на мастичка - под ръка със руса п*чка, бизнесмен под нос ломоти: Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!! В цирка клоуна взе да хленчи: Стойкас пак ще ме засенчи.. Слончета тръбят с хоботи: Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!! На Видзев в Лодз автогара полякиня кремчета продава: давам ги за двеста злоти, Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!! В малка спретната къщурка о-Зоря бабичка преде със хурка, дядото сплетни комп/л/оти: Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!! В Клуж мамалигар бетона бърка, Хаятин с шкурка го търка, с четката Мюмюн цапоти: Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!! Избори, а кандидати единадесетина, пускай бързо бюлетина, кмета пак ще ни мрънкоти: Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!! Смело Наско се кикоти - чул отнякъде и Франческо Тоти: Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ: Клуж, Йънг Бойс, Карабах-Литекс*бах, Зоря, Видзев, А-/Т/ЕК Атина, Бодьо-Големт, който от тях да ги хване - все ги е*е!!!!!!!
@1973red 27.08.1949 Софийски Градски Съд закрива "Левски" София и на негово място с указ на БКП е създаден Пощенец - Динамо Сф, който пък на свой ред е подменен на 02.02.1969 от Спартак Сф, който се премества от кв. Иван Вазов в Подуене, подменен на свой ред от сегашното число "1914", което с квадратната вила за сено - емблема са вече на над 30 години, никакви 108 години история и 26 титли, поради изчерпване на вариантите - следващото Подуене ще бъде с тире и най-нов модел булстат..
@31_Champions ХА - ХА, евала, Тури - ст - ц -оФФФ, ти ли си?! Кога 5-та титла за Литекс- Ловеч!?
@zieek91 ХА - ХА, евала Тури - ст - ц - оФФФ, ти ли си?! Обичаме те! Кога 5-та титла за Литекс-Ловеч?
За цялата им история са с 4 титли и 5 купи - последната с най-уволнявания и най-кратко задържалия им се треньор: Любо Пенев! Но имат и те няколко легенди - Димчо Беляков, Загорчич, Дока Мадурейра, Асприля разбира се и най-вече Тури - ст - ц - оФФФ............
Идеално си пасват с ръководството си..
КАКВО Е ЦСКА МИНУС СОФИЯ? ЦСКА – СОФИЯ = ЛОВЕЧ + ЕТРОПОЛЕ!! СЕЛСКИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ НА СЕЛСКИ ОТБОР!!! НЕСЛУЧАЙНО НОВИЯТ ДЕВИЗ НА ПОДУЯНСКИТЕ И ДЕЛИОРМАНСКИТЕ ГОВЕДА Е: СЕМЕЙСТВО ГАНЧЕВИ – ЗАВИНАГИ НА „АРМИЯТА“!! СЛЕД СПАСЯВАНЕТО НА БАСКЕТБОЛНИЯ ЛЕЕФФСКИ – ДОЙДЕ РЕД И НА ФУТБОЛНИЯ.. И НЕ Е ЕСТЕТИЧЕСКИЯТ ИЗГЛЕД ПРИЧИНАТА ЗА СМЯНАТА МАРКАТА НА ЕКИПИТЕ ОТ АДИДАС /В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 30 Г./ С МАКРОН, А НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА СПАСИ НЕУСТОЙКАТА НА ГОВЕДАТА, КОЯТО БИ ГИ ФАЛИРАЛА.. НЯМА И ДРУГ ТАКЪВ БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СЛУЧАЙ ПО СВЕТА, ПРИ КОЙТО В ТВ ШОУ ПРЕДАВАНЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С ФУТБОЛЕН КЛУБ: СЪРЦА С ТИРЕТА – СЪРЦА МЕНТЕТА!! СТОЙЧО МЛАДЕНОВ И ЛЮБО ПЕНЕВ БЯХА НИЗВЕРГНАТИ СЛЕД 1 ЗАГУБА И 1 РАВЕН, А ЦЯЛА КОЛОНИЯ СЪРБИ /ИСТОРИЧЕСКИ БЪЛГАРОФОБИ/ СТОЯТ С ПО ГОДИНИ, A ПРОКОБАТА след мача със „Септември“ София е вечна! Сгреша Ганчев СЕ ОКАЗА ОТРОВА ЗА ЦСКА-рите!!
@ms_marinov Оранжевите бумеранги, сър!!
ЛОВЕШКИТЕ САМОЗВАНЦИ, вече надминахте по мазохизъм дори и подуянските.., вече никой уважаващ себе си футболист или треньор – няма да се интересува от ловешкото футБОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.., а ако някой иска в 21 век да види типичен пример за най-некадърно менажиране – да погледне към ловешките главанаци!! Каквото ръководството – такива и отбор с публиката.. Ако ловешките привърженици не бяха започнали да замерят с камъни Кирил Десподов – Литекс щеше спокойно да спечели най-важния мач, в който тогава имаше тотална доминация /териториално предимство, владеене на топката и удари към противниковата врата/ при положение, ЧЕ И ПРИ РАВЕН РЕЗУЛТАТ ЩЯХА ДА СА ШАМПИОН, но прекъсването на играта неутрализира възхода на Литекс и спада на ПФК Антибиотик, които завършиха срещата с единствен, но фатален удар във вратата на ПФК Литекс-Ловеч! Последва нов и още по-фатален мач на „Армията“ /този път срещу ЦСКА/ с допуснат гол /отново единствен удар в срещата/ от 40 метра през ръцете на Бусато и пропусната дузпа в 100-та минута от Турицов.. КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛОВЕШКИ ХО-БИТ..
@ToMy61 .. и в момента си е в Ловеч..
@XOTAHCA_GGBG ЛЕЕФФСКИ – "ОТБОРА НА НАРОДА": С решителната намеса и подкрепа на Борис Велчев /член на ЦК на БКП/, Ангел Солаков /министър на вътрешните работи/ и др. се прави радикално пренареждане на футболния пасианс в България. Подуянският отбор има на своя страна БФС, почти 100-процентово пролевскарска журналистическа гилдия, на хоризонта изгрява "звездата" на Иван Славков, зет на Тодор Живков, От другата страна е отрочето на комунистическата власт Спартак /Сф/, храненик на МВР и ДС, притежаващ солидна материална база, силен футболен тим с известни и перспективни футболисти. През 1969 г. в отсъствието на Живков (на посещение в Индия) обединението между Левски и Спартак става факт. Не закъсняват и "наградите" за "сините" - офицерски звания, най-високите заплати в България, по един, два и три апартамента, пенсиониране в най-ранна възраст, престижни длъжности в МВР, ДС, Митницата и т.н. Изливат се колосални средства за изграждането на модерна за времето си материална база за Левски-Спартак, привличат се възможно най-добрите спортисти с надеждата - това да стане клуб №1 на България През 1970 г. Левски - Спартак прави дубъл със 7 титуляри от Спартак /Сф/, през 1974 г. отново дубъл с 5 футболисти на "анексирания" отбор, през 1976 г. печели драматично купата срещу ЦСКА с 4:3 /с четирима спартаклии плюс Иван Тишански - юноша на ЦСКА/ и стигаме до дубъла през 1977 г., когато 8 години след обединението все още играят трима от Спартак /Сф/ и едва две-три ''сини рожби. Това са спартаклиите, които донесоха успехите на Левски: Гайдарски /Пилето/, Д. Жечев /Бобата/, Ив Стоянов /Типеца/, Миленков, Георги Панов, Георги Цветков /Цупето/, Митков /Шопа/, и Павел Панов /Пачата/, рожба на школата на Септември /Сф/, с чийто отбор става шампион за юноши старша през 1968 г. 70-те години са изцяло под знака на футболистите на МВР-отбора и многобройния легион от други клубове, акостирал на „Герена" - К. Ивков /Перник/, Т. Барзов /Плевен/, К. Миланов, Кр. Борисов, Н. Котков /Локо Сф/, Р. Гочев /Бургас/, Б. Кочев /Благоевград/, Тони Милков /Пловдив/, Пл. Николов /Плевен/, А. Станков /Видин/, Д. Енчев, Балевски /Пловдив/, Петър Курдов и много, много други. Цялата държавна машина беше впрегната да издържа /както и сега + немалко частен бизнес/ и подкрепя фаворизирания тим от Подуене. Един наистина щастлив брак по сметка... "ЛЕВСКИ" СОФИЯ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР ОТ "А" ГРУПА В ЦЯЛАТА ни ФУТБОЛНА ИСТОРИЯ, на ЧИЙТО мач нахлува министър на терена и еднолично взима решение за прекратяването на срещата. През 1971 г. в Стара Загора при 1:1 между тима от Подуене и Берое - на терена нахлува вътрешният министър Ангел Солаков, след което стават безредици, инсценирани от органите на МВР. Впоследствие старозагорският тим е изваден от шампионата на "А" РФГ без всякакво основание, само защото се е противопоставил на "Левски" и разваля кефа на комунистическите велможи! Първият служебен шампион в света е: .... разбира се ... Подуене Сф. “Левски” от Подуене е първи служебен шампион в света, 1953 г. е обявен за първенец с две решения на администрацията. С едно решение се вадят 11 играчи от ЦДНА /ЦСКА/ и се пращат да играят в Сборен отбор, а с второ решение лидерите “Сборен отбор” са разформировани и Динамо Сф /“Левски”/ от трето се качва на първо място. В последна среща без значение “Левски” се съгласява ЦСКА да картотекира състезателите си и в резулатат: 5:0 за ЦСКА! Какво пишат подуянци в страницата си? – тишина! Следващият успех в историята на “Левски” е записан със спечелването на титлата през 1953 г., но думата “спечелване” не е подходяща в случая. “ЛЕВСКИ” Е ОТБОРЪТ, КОЙТО СТАВА ПЪРВИЯТ СЛУЖЕБЕН ШАМПИОН НА БЪЛГАРИЯ /през 1953 г./. А пък ЦДНА е трън в очите на болните левскарски глави. Непростимата “грешка” е да бъде допуснат такъв отбор на бял свят, който за 5 години става 3 пъти шампион на България /1948, 1951, 1952/, това трябва някак си да се поправи. По това време ЦДНА вече е изграден супертим, готов да атакува европейските терени. Почти всички негови футболисти са титуляри в националния отбор /Симолията. Ст. Божков. Пижо Миланов, Гацо Панайотов, Янев, Колев, Ракаров/. Планът на болните мозъци бързо се заражда - разбира се.... с подкрепата на видни партийни величия и утвърждаващата се вече синьо-жълта мафия, в началото на 1953 г Републиканската секция /РС/ по футбол решава "А" отборът на България /по същество титулярният състав на ЦДНА/ да участва в първенството на страната за постоянно обиграване, но резултатите му да не бъдат взимани предвид в класирането. Така ЦДНА е жертван в името на “националната кауза”. Армейският отбор - жестоко ощетен, участва през споменатия сезон с втория си състав под името ОСГ /Отбор на Софийския гарнизон/. Пътят на Динамо Сф е разчистен и в крайна сметка тимът от Подуене се домогва до шампионската титла.. Отборчето е наречено на шумкар номер 1, който поради така присъщия към тяхната природа краен атеизъм /+ убийство на колега/ - е отлъчен от Българската Православна Църква още на степен дякон - Васил Иванов Кунчев - първият български революционер - комунист! Неслучайно родните комунисти избират името “Левски” за своето клубче, НАРОДЕН ЧОВЕК И СЪОТВЕТНО - “ОТБОР НА НАРОДА”!! В неговата идеология се изповядва за “ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА” /по-късно: НРБ до днес/, “БЕЗ ЦАР И ГОСПОДАР”. Това е в остър конфликт с крайнодясната монархофашистка доктрина на българските армейски офицери от Борисовата градина. Враждата между двата софийски гранда става яростна още тогава. Във филма, който е посветен на годишнина от рождението на майор от ДС на БКП и доблестен комунист Георги Рангелов /Аспарухов - Гунди/ и направен от самите левскари - се хвалят: как през 30-те години на 20-ти век “Левски” Сф е единственият български футболен отбор, който отказва да изпълнява характерния за онова време поздрав с изправена напред и нагоре дясна ръка преди мач, за което тогавашното БФС глобява левскарите! Разбира се, че след преврата от 09.09.1944 г. членовете на АС-23 ВЛИЗАТ В ЗАТВОРА /Константин Лукаш и др./, а тези на “Левски” София ИЗЛИЗАТ ОТ ЗАТВОРА /Никола Крушовенски и др./!! През 1960 г. левскарят Стефан Нойков е написал истината за “Левски” в книгата си “С името на Левски”. За живота в “Левски” до 9 септември, споделя своите впечатления и преданият деятел Методи Величков: “В клуба членуваха и работеха комунисти и ремсисти”. Дейно работи в “Левски” Никола Крушовенски, който е член на БКП, а от 1939 г. до 1941 г. влиза в ръководството на клуба. След осъждането му на смърт футболистите на “Левски” подемат акция, събират продукти и му ги носят в софийския затвор, от който той излиза след “народната победа”. Член на “Левски” е и “Иван” Стойчев, също получил смъртна присъда като комунист. Атанас Николов, който влиза в ръководството на “Левски” от 1937 г. почти до 09.09.1944 г., който също е член на БКП. Между членовете на клуба по онова време има и други комунисти - Вл. Попов, Здр. Георгиев и др. Смъртната присъда на футболиста от “Левски” Стойчев е била изпълнена преди 09.09.1944 г. от Царски съд. След победата на комунистическата революция на 09.09.1944 г. - излезлият от затвора Никола Крушовенски е в УС на ПСК “Левски” от 1944 г. и същият Никола Крушовенски е председател на УС на “Левски” през 1947-1948 г. Българската Комунистическа /Социалистическа/ Партия - майката на “Левски” София е създадена през 1891 г. на връх Бузлуджа!! Под УС председателството на Крушовенски след 09.09.1944 г., вече “Пощенски спортен клуб Левски” веднага заграбва отбора на Княз Кирил - “Пощенец” с цел: “Левски” да стане първият комунистически ведомствен отбор на Министерството на пощите и с втора цел - да бъде унищожен един от отборите на Царската фамилия. “Пощенец” бива унищожен и е създаден мутантът /ГМО/ Пощенски спортен клуб “Левски”, точно и защото“Левски” е комунистически отбор - БКП реорганизират цялото футболно първенство на България, за да финансират любимия си комунистически “Левски” /ГМО/ ДСО Динамо София от цели три министерства...: 1: от Министерството на пощите с министър Цола Драгойчева; 2: от Министерството на леката промишленост с министър Руси Христозов; 3: от Министерството на хранително-вкусовата промишленост с министър Атанас Димитров. През 1949 г. комунистите от Динамо София и БКП, които репресивно преименуват АС-23 /“Чавдар“, “Септември” при ЦДВ, ЦДНВ, ЦДНА, ЦСКА, ЦФКА и т.н. по-късно/, задължават с указ армейците от Борисовата градина да участват с “А” отбора си за националната гарнитура, а с “Б” отбора за първенството, така Динамо Сф печели титла.. Емблемата на “Левски” под председателството на Цола Драгойчева съдържа червената петолъчка, а клубните цветове вече са червено и жълто /като на турския Галатасарай, само липсва полумесец/ - “Левски” Сф = Динамо /ГМО/, а това е Първото ведомствено дружество при комунизма - Пощенски спортен клуб “Левски” с почетен председател на същата болшевишка организация генерал Филатов, пълномощник на съветската Държавна сигурност у нас след 9 септември 1944 г. През 1969 г. Динамо София се обединява със “Спартак” София с цел: “Левски” да придобие спонсора на “Спартак” - МВР, да се прибави вече и 4-то финансиращо министерство и да бъде унищожен “Спартак”, за да останат за “Левски” спортните бази на “Спартак”! ГМО-то “Левски-Спартак” са безпределно верни на БКП: “Лееффски - ОЛЕ, НИЩО ОБЩО С МВР”.. Петър Петров /един от най-верните левскари - Петър Петров, близък до синия закрилник в Политбюро на ЦК на БКП Борис Велчев/ заяви, че след 10 ноември 1989-та Държавна сигурност е намесена в клубните дела на “Герена“ чрез поредица от задкулисни номера. Естествено - облечени във фалшива юридическа формулировка. По-късно първият шеф на Клуба на привържениците на “Левски-Спартак“ след 10 ноември 89-та - Тепсиев публично декларира, че ФК “Левски“ е бил извън закона повече от половин век - от 1937 г. до 1991 г. - поради липса на съответната регистрация. А според така наречения “Голди” - синята “легитимност“ е изградена върху измама вече и при С/ДС, които ПРЕЗ ДЕМОКРАЦИЯТА ИМ ПОДАРИХА ДЪРЖАВЕН СТАДИОН, ПОСТРОЕН ОТ “КРЕМИКОВЦИ” ПРИ КОМУНИЗМА… По принцип комунистите от Динамо София качват отначало бронзов, а после и сребърен бюст на “другаря Сталин” в Бузлуджа, планирали са и за златен, но отпадането му се оказва далновидно решение от гледна точка на времето, среброто пасва повече и символично на рекордьорите по втори места в света..
Машинист натиска лост,
тракториcт ни кара внос,
Секси-Сепси как ни изработи,
Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!!
В чалга клуб и на мастичка
- под ръка със руса п*чка,
бизнесмен под нос ломоти:
Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!!
В цирка клоуна взе да хленчи:
Стойкас пак ще ме засенчи..
Слончета тръбят с хоботи:
Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!!
На Видзев в Лодз автогара
полякиня кремчета продава:
давам ги за двеста злоти,
Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!!
В малка спретната къщурка
о-Зоря бабичка преде със хурка,
дядото сплетни комп/л/оти:
Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!!
В Клуж мамалигар бетона бърка,
Хаятин с шкурка го търка,
с четката Мюмюн цапоти:
Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!!
Избори, а кандидати единадесетина,
пускай бързо бюлетина,
кмета пак ще ни мрънкоти:
Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ!!
Смело Наско се кикоти
- чул отнякъде и Франческо Тоти:
Литекс са ЕВРО-ИДИОТИ:
Клуж, Йънг Бойс, Карабах-Литекс*бах, Зоря,
Видзев, А-/Т/ЕК Атина, Бодьо-Големт,
който от тях да ги хване - все ги е*е!!!!!!!
Ловешки, невменяеми несретници, какво още - за да осъзнаете - това, което домакинства в момента на "Армията" не е ЦСКА, вие сте позор за емблемата и името на ЦСКА, гръмнете се, нещастници..
КАКВО Е ЦСКА МИНУС СОФИЯ? ЦСКА – СОФИЯ = ЛОВЕЧ + ЕТРОПОЛЕ!! СЕЛСКИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ НА СЕЛСКИ ОТБОР!!! НЕСЛУЧАЙНО НОВИЯТ ДЕВИЗ НА ПОДУЯНСКИТЕ И ДЕЛИОРМАНСКИТЕ ГОВЕДА Е: СЕМЕЙСТВО ГАНЧЕВИ – ЗАВИНАГИ НА „АРМИЯТА“!! СЛЕД СПАСЯВАНЕТО НА БАСКЕТБОЛНИЯ ЛЕЕФФСКИ – ДОЙДЕ РЕД И НА ФУТБОЛНИЯ.. И НЕ Е ЕСТЕТИЧЕСКИЯТ ИЗГЛЕД ПРИЧИНАТА ЗА СМЯНАТА МАРКАТА НА ЕКИПИТЕ ОТ АДИДАС /В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 30 Г./ С МАКРОН, А НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА СПАСИ НЕУСТОЙКАТА НА ГОВЕДАТА, КОЯТО БИ ГИ ФАЛИРАЛА.. НЯМА И ДРУГ ТАКЪВ БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СЛУЧАЙ ПО СВЕТА, ПРИ КОЙТО В ТВ ШОУ ПРЕДАВАНЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С ФУТБОЛЕН КЛУБ: СЪРЦА С ТИРЕТА – СЪРЦА МЕНТЕТА!! СТОЙЧО МЛАДЕНОВ И ЛЮБО ПЕНЕВ БЯХА НИЗВЕРГНАТИ СЛЕД 1 ЗАГУБА И 1 РАВЕН, А ЦЯЛА КОЛОНИЯ СЪРБИ /ИСТОРИЧЕСКИ БЪЛГАРОФОБИ/ СТОЯТ С ПО ГОДИНИ, A ПРОКОБАТА след мача със „Септември“ София е вечна! Сгреша Ганчев СЕ ОКАЗА ОТРОВА ЗА ЦСКА-рите!!
КАКВО Е ЦСКА МИНУС СОФИЯ? ЦСКА – СОФИЯ = ЛОВЕЧ + ЕТРОПОЛЕ!! СЕЛСКИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ НА СЕЛСКИ ОТБОР!!! НЕСЛУЧАЙНО НОВИЯТ ДЕВИЗ НА ПОДУЯНСКИТЕ И ДЕЛИОРМАНСКИТЕ ГОВЕДА Е: СЕМЕЙСТВО ГАНЧЕВИ – ЗАВИНАГИ НА „АРМИЯТА“!! СЛЕД СПАСЯВАНЕТО НА БАСКЕТБОЛНИЯ ЛЕЕФФСКИ – ДОЙДЕ РЕД И НА ФУТБОЛНИЯ.. И НЕ Е ЕСТЕТИЧЕСКИЯТ ИЗГЛЕД ПРИЧИНАТА ЗА СМЯНАТА МАРКАТА НА ЕКИПИТЕ ОТ АДИДАС /В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 30 Г./ С МАКРОН, А НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА СПАСИ НЕУСТОЙКАТА НА ГОВЕДАТА, КОЯТО БИ ГИ ФАЛИРАЛА.. НЯМА И ДРУГ ТАКЪВ БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СЛУЧАЙ ПО СВЕТА, ПРИ КОЙТО В ТВ ШОУ ПРЕДАВАНЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С ФУТБОЛЕН КЛУБ: СЪРЦА С ТИРЕТА – СЪРЦА МЕНТЕТА!! СТОЙЧО МЛАДЕНОВ И ЛЮБО ПЕНЕВ БЯХА НИЗВЕРГНАТИ СЛЕД 1 ЗАГУБА И 1 РАВЕН, А ЦЯЛА КОЛОНИЯ СЪРБИ /ИСТОРИЧЕСКИ БЪЛГАРОФОБИ/ СТОЯТ С ПО ГОДИНИ, A ПРОКОБАТА след мача със „Септември“ София е вечна! Сгреша Ганчев СЕ ОКАЗА ОТРОВА ЗА ЦСКА-рите!!
Ловешки, невменяеми несретници, какво още - за да осъзнаете - това, което домакинства в момента на "Армията" не е ЦСКА, вие сте позор за емблемата и името на ЦСКА, бе, гръмнете се, нещастници..
Ловешки, невменяеми несретници, какво още - за да осъзнаете - това, което домакинства в момента на "Армията" не е ЦСКА, вие сте позор за емблемата и името на ЦСКА, бе, гръмнете се, нещастници..
  • 1