@mr.gignac

Вий Динамо сте и на Шиши сте п..р..0..с..т..и..т..у..т..к..и.т..3..
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@mr.gignac

Ут@йк@, вашето отборченце надигра Славия и само намесите на Урсула ви лишиха от купата. Но нали на вас, м@нг@лит3 от подуяне все някой трябва да ви е виновен - я комунистите, я държавата, я тото-мафията...

По отношение гореизброените от теб мюсюлм@ни. Кво има да разбирам, бе, ч3к3джия?! Къв си па ти, тум0р3 гнус3н, та си тръгнал да ми се правиш на врачка?! За твое нещастие ЦСКА ще е вечен, колкото и да ви боли, подуянска изм3т антибългарска!
Димо, на Амос Юга п3нис@ лапни му. Само и единствено психично болните и комплексарите говорят за "преименуван литекс в тема за друг отбор.
@danon Абе, ут@йк@, ти на луд ли ма пра'иш бе?! Значи едните дават нещо, а тия, къде не са дали и стотинка ш'ми пеете на "м@к@рит3", така ли? Те такива като теб с кеф им "пръскам" зъбките б0клуджийски.
Страшни комплекси се избиват тук, най-вече от м@нг@лите от подуяне, но усещам и осп3рм3ният дъх на "леките" жени от Металик (Сопот).

Хей, утайки! Настоящето дружество, стопанисващо ЦСКА, плати 7 835 367, 50 лв. за активите на фалиралото дружество. Когато вашите палячовски отборченца платят и стотинка за кЕрливите емблемчици съответно на ФеКал Euroidiots и Путяф, тогава ще си отваряте туморните устенца! Ясен ли бях?!
@modvaar
Говоря за тия, според които "няма нищо лошо" да вземеш пари от пеев(*ки.
@Romanisto
Уважение към изкуствен отбор, подкрепян от турци? Не, благодаря.
@mr.gignac
Г-не, къде бяха подуянските палячовци, представлявани от 9 (ДЕВЕТ!) чужденци във финала с/у Славия, след края на мача? При м@йки ти, мейби?
@Кашчей
А кога туморът на всички в"Л"асти ще плати емблемата, собственост на Петър Петров (Кучето)?!
@blue_bear
Виждам, че и в другия голям спортен сайт си оставил подобен (ако не и същия) коментар. Представям си кви комплекси те тресат.
@GoshP
Незаслужено? Испания? Ми кво ще кажеш за жабарите, които се озориха с Австрия и Белгия? А мачовете на Испания с/у Хърватия и Швейцария гледа ли ги, та така си се разпенявил, че "имали късмет"?