@mr.gignac
И на Митрев също да му направят паметник пред стадиона в крайния квартал, оти през 2009-а, в мача за титлата, измъкна нищо не играещия си отбор, спасявайки сума ти положения.
Инак медец ми капе, когИ го слушам пра-пра-пра дедко Пепчо да се опитва да омаловажава успехите на еврограндът на България. А когИ рече, че баце Стани Стоиловия според него е в топ 5 на Европа, направо припаднАх от стола, да го еВа.
ХА-ХААА. Те тоа пич, дето рекламира бившият френски национал, дали осъзнава, че ако ние, армейците, тръгнем да пишем имената на "играчите", нанизали подуенската врата и направили за смях отборът на небългарите, то четящите ще им се заплетат езиците, докато им произнесат имената.
@Заклет Левскар
Г-не, защо обиждаш? Ехо, администраторите на сайтчето - господинът обижда, няма ли да има последствия за него?
Ако господинът, който го тресат комплекси, обясни кое й е великото на леснаТиредашната - евромалоумщините й ли, късметлийските й победи в дербитата ли - ще съм му много благодарен.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
"Това е, синко, същността на синята СМРАД!"
Припознавания, мрипознавания, припоци, припок - все к л е ф у ц и, излезли от устите на тия, дето най-трябва да мълчат. Някои на тях да им е оспорвал автентичността, въпреки че не са платили и стотинка за емблемата, собственост на Петър Петров - Кучето? Не, нали? Обаче комплексите са нещо уникално. Пичове, пияници, това са т у м о р и т е, които мучат, че победите над Артмедия и Удинезе са по-престижни от тази над Ливърпул! Спирам. П И К О Ч, С П Е Р М А и Л А Й Н А за лефскиТИРЕ П У Т К А Т А!!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@mr.gignac

Г-н к0мплефскар, дай възможност на българите да ти покажат "любовта" си - покажи си изтормозения сурат.
@mr.gignac
яко те тресат комплексите. От 10 публикувани от теб коментари, 8 или 9 са изпълени с плюене и омраза. С кеф бих те пратил при "Тубата", обаче като се сетя кво шубе се крие зад комплексарският ти профил, едва ли ще имам тази възможност.
@mr.gignac

Вий Динамо сте и на Шиши сте п..р..0..с..т..и..т..у..т..к..и.т..3..
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@mr.gignac

Ут@йк@, вашето отборченце надигра Славия и само намесите на Урсула ви лишиха от купата. Но нали на вас, м@нг@лит3 от подуяне все някой трябва да ви е виновен - я комунистите, я държавата, я тото-мафията...

По отношение гореизброените от теб мюсюлм@ни. Кво има да разбирам, бе, ч3к3джия?! Къв си па ти, тум0р3 гнус3н, та си тръгнал да ми се правиш на врачка?! За твое нещастие ЦСКА ще е вечен, колкото и да ви боли, подуянска изм3т антибългарска!
Димо, на Амос Юга п3нис@ лапни му. Само и единствено психично болните и комплексарите говорят за "преименуван литекс в тема за друг отбор.
@danon Абе, ут@йк@, ти на луд ли ма пра'иш бе?! Значи едните дават нещо, а тия, къде не са дали и стотинка ш'ми пеете на "м@к@рит3", така ли? Те такива като теб с кеф им "пръскам" зъбките б0клуджийски.
Страшни комплекси се избиват тук, най-вече от м@нг@лите от подуяне, но усещам и осп3рм3ният дъх на "леките" жени от Металик (Сопот).

Хей, утайки! Настоящето дружество, стопанисващо ЦСКА, плати 7 835 367, 50 лв. за активите на фалиралото дружество. Когато вашите палячовски отборченца платят и стотинка за кЕрливите емблемчици съответно на ФеКал Euroidiots и Путяф, тогава ще си отваряте туморните устенца! Ясен ли бях?!
@modvaar
Говоря за тия, според които "няма нищо лошо" да вземеш пари от пеев(*ки.
@Romanisto
Уважение към изкуствен отбор, подкрепян от турци? Не, благодаря.
@mr.gignac
Г-не, къде бяха подуянските палячовци, представлявани от 9 (ДЕВЕТ!) чужденци във финала с/у Славия, след края на мача? При м@йки ти, мейби?
@Кашчей
А кога туморът на всички в"Л"асти ще плати емблемата, собственост на Петър Петров (Кучето)?!
@blue_bear
Виждам, че и в другия голям спортен сайт си оставил подобен (ако не и същия) коментар. Представям си кви комплекси те тресат.
@GoshP
Незаслужено? Испания? Ми кво ще кажеш за жабарите, които се озориха с Австрия и Белгия? А мачовете на Испания с/у Хърватия и Швейцария гледа ли ги, та така си се разпенявил, че "имали късмет"?